Gazete Vatan Logo
Magazin Olmazsa olmazları

Olmazsa olmazları

Ünlü isimlerin tatile çıkarken yanlarından ayıramadıkları özel eşyaları

SEDA ERTAN
Minilerim olmadan asla


“Renk renk güneş gözlüklerim, kitaplarım, güneş koruyucularım, I-Phone'um, flip-flop terliklerim, maxi mini elbiselerim ve bir de topuklu ayakkabılarım olmazsa, olmaz...”




ESRA ERON
Dişler önemli


“Haziran ayının ilk haftası evlilik yıldönümüm. Bu yüzden eşimle birlikte önce Barcelona'ya, daha sonra da hiçbir zaman vazgeçemediğim Bodrum'a gideceğiz. Yanımda da kitaplarım, I-Phone'um, cep telefonum, bikinilerim, güneş yağım, diş fırçam ve dişle ilgili olan diğer her şey olacak.”


İPEK TUZCUOĞLU
“Secret” yanımda olmalı


“Tatilde yanımda olmasını istediklerimi, kırmızı çantama koyarım. Bunlar da makyaj malzemelerim, güneş gözlüklerim, “Secret” adlı felsefi kitap...”




AYŞE HATUN ÖNAL
Meditasyon taşları


“Tatile giderken yanımda mutlaka mp3 çalarım, kitaplarım, güneş koruyucu ürünlerim, bikinilerim ve meditasyon taşlarım bulunur. Özel volkanik taşları başımda, elimde ve vücudumda gezdirerek negatif düşüncelerimi onlara yüklerim.”






ÇAĞLA ŞIKEL
Haziranda tatildeyiz


“Bu yaz haziran ayının ortalarında çıkacağız tatile. Vazgeçemediğim yerler Çeşme, Göcek ve Bodrum'a gideceğiz. Güneş yağı, güneş gözlüğü, bikini, dudak kremi ve güneş koruyucu kremler olmazsa olmazlarım.”








ÖZLEM YILMAZ
Fenerli ördeğim


“Çantamda en az dört bikini olur. Ayrca Fenerbahçe formalı ördek oyuncağımı da mutlaka yanımda götürürüm.”


AHU TÜRKPENÇE
Köpeğim Bombon


“Her kadın gibi makyaj malzemesi, koruyucu yağlar gibi şeyleri yanıma alırım. Ancak bu tatilde artık yanımdan ayırmak istemediğim bir şey daha var; köpeğim Bombon!”




Haberin Devamı