Gazete Vatan Logo
Magazin O Hayat Benim 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan O Hayat Benim 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen O Hayat Benim bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve O Hayat Benim dizisinden son gelişmeler...

O Hayat Benim 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi başarılı isimlerin rol aldığı O Hayat Benim bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 100. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan dizi O Hayat Benim'in yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak. O Hayat Benim her Pazar saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor...

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk... Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır.

O HAYAT BENİM 99. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır. Bahar’ın durumunu ve Sultan’ın yeğenleriyle ilgili zaafını kendi çıkarları için kullanacak insanlar türer dört bir tarafta. Atahan ailesi için de bir dağılma sürecidir sanki bu... Bahar ve Efsun’un yolculuğu, herkesin hayatının yeni dönemini başlatacak, beklenmedik olaylara gebedir. İki kardeşi yakınlaştıran bu süreç, belki de her şeyin sonu demektir aslında!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM HİKAYE VE KÜNYE

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma...

O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır.

Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film

Yönetmen : Hamdi Alkan

Yapımcı: Yaşar İrvül

Senaryo Süpervizörü: Esin Gök

Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan