Gazete Vatan Logo
Magazin Meryem’in sınırları yok!

Meryem’in sınırları yok!

Geçtiğimiz çarşamba ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Meryem’ dizisini, oyuncuları anlattı

Meryem’in sınırları yok!

Açelya Topaloğlu

Her karakterin hikayesi oldukça dolu ve zaman geçtikçe o hikayelerin çözülmesi daha da ilgi çekecek. Git gide merak uyandıracağımızı düşünüyorum. Her hafta bir sonrakini beklemek zor gelecek izleyenlere.

Furkan Andıç

Seyircinin ilk bölümden sonra her karakterin yaşadığı olayları özdeşleştirdiğini ve karakterlerin başından geçen her olay karşısında, “Ben olsam ne yapardım?” sorusunu kendisine sorduğunu düşünüyorum.

Ayça Ayşin Turhan

Her proje benim için yeniden doğuş. Doğumlar her daim sancılıdır. Başarı emek ister emeksiz başarıdan söz edilemez. Meryem projeye başladığımız günden bugüne hepimizi heyecanlandıran ve çok emek verdiğimiz bir proje oldu.

Cemal Toktaş

Meryem dizisinde öncelikle uyumlu bir takım çalışmasının ekrana nasıl yansıdığını görüyoruz. Alışılmış hikayelere biraz da tersten bakınca neler olacağını da görüyor olmak ayrı bir heyecan uyandırıyor.

Bestemsu Özdemir

Meryem’in hikayesinde sınırlar yok. Her karakterin ayrı ama birbiriyle bağlantılı ilişkileri var. Meryem, seyircilerin kendinden birşeyler bulabildikleri ve empati kurabildikleri bir dizi.

Haberin Devamı