Gazete Vatan Logo
Magazin MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!

MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!

'MasterChef Türkiye 2019'da yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Güzide Mertcan, 'All Star' sezonunda ise ilk elenen yarışmacı oldu. "Sona kadar gitmeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" sözleri nedeniyle bilerek elendiği konuşulan MasterChef Güzide, sosyal medya hesabından ateş püskürdü İşte detaylar...

MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!

TV8'in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye All Star'da ilk haftanın eleme adayları Berker Başmanav, Gamze Tosun, Mert Yılmaz, Batuhan Bayır, Güzide Mertcan, Eray Aksungur ve Rıfat Yurttaş olmuştu. Yarışmacılar, 16 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan bölümde iki etaplı mücadelede karşı karşıya geldi.

ELEME TABAĞI 'BODRUM GECELERİ'

Yer fıstığı ve tavuk ciğerinden yemek yapılması istenen yarışmacılar arasında en yaratıcı tabağı Rıfat çıkardı. Gecenin ikincisi Batuhan, üçüncü Eray oldu. Berker, Gamze, Mert ve Güzide ise Mehmet Yalçınkaya'nın 'Bodrum Geceleri' adlı tabağını yapmaya çalıştı.

"İLK HAFTA ELENMİŞİM SON HAFTA ELENMİŞİM DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK"

Masterchef'in yeni sezonuna ilk veda eden isim Güzide oldu. İddialı yarışmacı, elendiği açıklandıktan sonra "İyi bir haftamda değildim. İnanılmaz bir kadro toplamışsınız. Sona kadar gitmeyeceksem burada vakit kaybetmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. Her zaman en sona odaklıyımdır. İlk hafta elenmişim, üçüncü hafta elenmişim benim için açıkçası değişen olmuyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ELENDİKTEN SONRA İSYAN ETTİ!

Tabağına eksik çıkaran Mertcan, "İlk kağıdımı attım ama olmadı. Bu süre içerisinde yetiştiremedim kağıdı" derken, sosyal medyada bilerek elendiği yönünde yorumlar yapıldı.

 

MasterChef Güzide, 700 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kendisine destek olanlardan özür dilerken, isim vermeden bazı yarışmacılara da ateş püskürdü.

"SENİ PSİKOLOJİK OLARAK BİTİRECEĞİM"

Konuşsam sayfalara sığmaz ama ben susmayı tercih ediyorum. Çok isteyerek geldiğim All Star macerasında yolculuğum oldukça kısa sürdü. Süreç içerisinde kulis yapmadan, kimseyi kayırmadan, kamera önünde ya da arkasında kuyusunu kazmadan sadece yemek yaparak yol alabileceğime maalesef inancımı kaybettim. 'Seni psikolojik olarak bitireceğim' diyen birine dost sandığım kişi 'Güzide'yi psikolojisine değil, duruşuna oynayarak bitirebilirsin' diye yol gösteriyorsa o savaşta benim yerim yok demektir.

"ÖZÜR DİLERİM"

Bilerek elenmediğini vurgulayan MasterChef yarışmacısı, "Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bilerek kötü tabak yapmadım ama orada geçirdiğim her günün de bana kötü geleceğini bilerek çıktım yarışa. Haliyle tabağıma bu duygum yansıdı. Bana kalbini açıp destekleyen herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bildiğim tek bir şey var düşürülmeye çalışıldığım konumda siz de olmamı istemezdiniz. Saygılar sevgiler" ifadelerini kullandı.