Gazete Vatan Logo
Magazin Mahsun Kırmızıgül sevgisi sınır tanımadı!

Mahsun Kırmızıgül sevgisi sınır tanımadı!

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında ikinci kez sevenleriyle buluşan Mahsun Kırmızıgül, yine unutulmaz bir geceye imza attı. 16 yıl sahnelere ara veren sanatçının sevenleri biletleri günler öncesinde tükenen konseri izleyebilmek için kilometrelerce uzanan bir kuyruk oluşturdu.

Mahsun Kırmızıgül sevgisi sınır tanımadı!

Mahsun Kırmızıgül, müziği heybesinde biriktirdiği hikayelerle harmanladığı ‘Anlatacaklarım Var’ isimli şovuyla Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeki ikinci konserinde sevenlerine yine muhteşem bir gece yaşattı.

Sahnelere 16 yıl ara veren sanatçının sevenleri, konser öncesinde saatlerce kuyruk bekledi ve ikinci günde de konser alanını hınca hınç doldurdu.

DÜNYANIN ve YURDUN DÖRT BİR YANINDAN GELDİLER!

Rusya, Almanya, İran, Irak, Azerbaycan başta olmak üzere dünyanın ve yurdun dört bir yanından gelen dinleyiciler, gece boyunca tüm şarkılara hep birlikte eşlik ettiler.

Kırmızıgül, özellikle yurt dışında da çok dinlenen ve sevilen Belalım şarkısını söylerken alanda alkış yağmuru yaşandı.

Konserin bir bölümünde sahneden inen ve şarkılarını dinleyicilerin arasında söyleyen Kırmızıgül, sevenlerinin imza ve fotoğraf isteklerini de kırmadı.

Konserin en renkli anlarından biri de, sanatçının Nevşehir’den gelen ve elindeki kırmızı gülleri vermek için bekleyen minik hayranını seyircilerin arasında görerek sahneye çağırdığı anlar oldu.

Haberin Devamı

3 saate yakın sahnede kalan ve iki günde 7 bin seveniyle buluşan Kırmızıgül, yine geçmişten günümüze en sevilen şarkıları, usta isimlerin eserlerine yer verdiği geniş repertuarı ve muhteşem orkestrasıyla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Konserin ardından kulise gelen sevenleriyle de sohbet eden Kırmızıgül, her biriyle tek tek fotoğraf çektirdi.