Gazete Vatan Logo
Magazin Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Samanyolu televizyonlarında çocuk gelinlerin dramatik hikayesini anlatan Küçük Gelin dizisi bu hafta 81. bölüm ile ekrana geldi. Küçük Gelin son bölümünde borç batağı yüzünden arada kalan Zehra kurtulmaya çalıştığı esnada kötü bir sürprizle karşılaştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Samanyolu televizyonlarında çocuk gelinlerin dramatik hikayesini anlatan Küçük Gelin dizisi bu hafta 81. bölüm ile ekrana geldi. Küçük Gelin son bölümünde borç batağı yüzünden arada kalan Zehra kurtulmaya çalıştığı esnada kötü bir sürprizle karşılaştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

KÜÇÜK GELİN BÖLÜM FRAGMANI

Küçük gelinlerin yaşadığı hayatı ve çocuk annelerin dramını konu alan Küçük Gelin, yepyeni bir bölüm ile dün akşam kaldığı yerden devam etti. Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Küçük Gelin, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Küçük Gelin 81. bölümü nefes kesecek sahneleriyle izleyicileriyle buluşuyor. Ekranların heyecan dozu yüksek dizisinde yine aksiyon tavan yapacak: Küçük Gelin Zehra kumar borcunun kurbanı olacak ve kurtulmaya çalıştığı anda korkunç bir sürprizle karşılacak.

Bebeği Cemal'in içinde bulunduğu tehlikeden habersiz hâlde ormanda kaybolan Zehra, Küçük Gelin yeni bölümünde bir avcı tarafından bulunacak. Zehra bu sayede Azad'a ulaşmaya çalışsa da başarılı olamayacak ve yine Ali'nin eline düşecek. Konakta ise kızını bulamayan Melek, Ali'yi polise şikâyet etmeyi kafasına koyacak. Ancak karşısında Zümrüt'ü bulur. Melek, kızını bulmak için gerekli her çabayı gösterir. Borç batağına saplanan Ali ise Zehra'yı harabe bir kulübeye hapseder. Zehra kurtulmaya çalıştığı esnada kötü bir sürprizle karşılaşır ve karşısında Ali'nin kumar borcu olduğu alacaklıları bulur.

Haberin Devamı