Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi 48. yeni bölümüyle perşembe 20.00'de FOX'ta! Merakla beklenen Kocamın Ailesi 48.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle Kocamın Ailesi yeni bölüm için heyecan dorukta!...

Kısa sürede ekranların sevilen dizilerinden olmayı başaran Kocamın Ailesi 48. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Fox ekranlarının eğlenceli aile dizisi Kocamın Ailesi yeni bölümünde aileler arasındaki gerilimin yükseliyor.

Kocamın Ailesi 48. bölüm fragmanı heyecan dozu yüksek bir bölümün sinyalini veriyor. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi yeni bölümünde aileleri yüzünden sık sık karşı karşıya gelen Güneş ve Tarık arasında ipler iyice geriliyor. Güneş, Tarık'ın eski karısının hatıralarının olduğu bir yerde yaşamak istemediğini söylerken, Tarık Ar Apartmanı'na olan bağlılığı nedeniyle Güneş'in kalbini kıracak bir konuşma yapıyor. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceği Kocamın Ailesi 48. bölümüyle 4 Haziran Perşembe akşamı Fox ekranlarına gelecek.

KOCAMIN AİLESİ 48. BÖLÜM ÖZETİ

Kısa sürede büyük kitlelere ulaşan Kocamın Ailesi dizisinin bu bölümünde Güneş, Şeniz'in etrafındaki çemberi daraltırken kendisini de zarar verdiğinden habersizdir. Zuhal'in Gazanfer'le birlikte hazırladığı sürpriz gündeme bomba gibi düşerken, Şeniz Aziz'den, yıllardır kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan'ın rol aldığı dizide Tarık, yılların özlemini annesinin dizlerinde giderirken, tüm dengeleri değiştirecek soru sorulur: Sefer İstanbul'da mı? Şeniz, Sefer'in İstanbul'da olup olmadığı kuşkusuyla perişan olurken, aileler arasındaki gerginlik Tarık ile Güneş'in de ilişkisini etkileyecek.

KOCAMIN AİLESİ 48. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı