Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv'de büyük bir heyecanla beklenen Kiralık Aşk dizisi yayınlanan son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Yeni hafta ile birlikte yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Kiralık Aşk dizisi için heyecan dorukta. Peki Kiralık Aşk 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde...

Kiralık Aşk 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kiralık Aşk, sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi, dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu. Merakla beklenen Kiralık Aşk 39. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.



KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı. Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor.

Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak? Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak? sorular Kiralık Aşk 38. bölümünde yanıt buldu.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE

Haberin Devamı