Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 13. bölüm 1. ve 2. fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Kiralık Aşk 13. bölüm 1. ve 2. fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Kiralık Aşk dizisinin yayınlanan 13. bölüm 1. ve 2. fragmanı ile sürpriz gelişmelerin sinyalini verdi. Kiralık Aşk yeni bölümünde, Aşk sarhoşu olan Defne ve Ömer arasında neler yaşanacak? Birbirlerinin gözlerine aşkla bakan ikilinin ilişkisi ortaya çıkacak mı? Kiralık Aşk yeni bölüm tüm bu soru işaretleri, 11 Eylül Cuma akşamı yanıt bulacak.

Kiralık Aşk 13. bölüm 1. ve 2. fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Kiralık Aşk yeni bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Reyting rekortmeni dizi Kiralık Aşk 13. bölüm fragmanları, yayınlandı. Artık duygularını gizleyemeyen Defne ve Ömer neler yaşayacak? İşte, merakla beklenen Kiralık Aşk 13. bölümünde yaşanacaklar!

KİRALIK AŞK 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



Ekranları kasıp kavuran Kiralık Aşk bu hafta izleyicilerinin karşısına yepyeni ve iddialı bir bölümle çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta nefes kesen sahnesiyle final yapan dizinin yeni bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu.

KİRALIK AŞK 13. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümünde Defne ve Ömer, aşklarını artık gizlemiyor, gizleyemiyorlar. Artık birbirlerinin duygularını öğrenen ikili, katıldıkları gezide gizli gizli buluşuyor. Birbirlerinden gözlerini ayırmayan çiftin bu halleri, Kiralık Aşk 13. bölümünde çevredekilerin dikkatini çekmeye başlıyor. Acaba Girdikleri bu gizli yol ikiliyi aşkın hangi haline götürecek? Geçtiğimiz hafta şirketten kovulan ancak hem Defne'nin hem de Sinan'ın yardımıyla tekrar şirkete dönen Yasemin, ikilinin bu halinden şüphelenmeye başlayacak. Ömer ve Defne aşkı ortaya çıkacak mı? Şirket gezisinde sonradan dahil olan Neriman'ın yeni planı ne?

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mersin Üniversitesi Opera Bölümünden mezun olan Sangu; ardından 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Elçin Sangu Sanhe Tozu Tiyatrosu’nda eğitim almış ve bu eğitimin ardından oyunculuk kariyerinde ilk adımları atmıştır. 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yer alan Sangu; 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Eda rolünü oynamıştır.

1,69 boyunda 60 kilo olan Sangu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde boy göstermiştir.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde doğmuştur. Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı. 187 cm boyunda ve kahverengi gözlü. Barış fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yaptı, aynı zamanda Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile ilgilenmektedir. Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. Dinle Sevgili, küçük Hanımefendi, Pis Yedili gibi dizilerde oynadıktan sonra , Benim İçin Üzülme dizisinde Ahmet karakterini canlandırdı. Bu rol ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Gupse Özay ile aşk yaşadığı iddia edilmektedir.

Haberin Devamı