Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kertenkele'de iki böcek bir çiçek

'Kertenkele'de iki böcek bir çiçek

'Kertenkele'de iki böcek bir çiçek

ATV'de yayınlanan 'Kertenkele Yeniden Doğuş' dizisi, set arkasında eğlenceli ve samimi görüntülere sahne oluyor. Aralarından su sızmayan üç oyuncu, dizi çekimlerinde örnek dostluk sergiliyorlar.

Set dışında da çok sıkı dost olan Asena Tuğal, Ahmet Kayakesen ve Bülent Polat, çekimler dışındaki vakitlerini birlikte geçiriyorlar. Oyuncu arkadaşları tarafından iki böcek bir çiçeğe benzetilen üç isim, "Her şey gidiyor, bir tek o dostluk hep yanı başımızda kalıyor" dediler.

Dizide Asena Tuğal’in hayat verdiği 'Zeynep' karakterine aşık olan iki yakın arkadaşı canlandıran Ahmet Kayakesen ile Bülent Polat, ekrana yansıyan bu başarılarının, set haricinde de birbirleriyle olan ilişkilerinin sıkı bağlarla sürmesinden kaynaklandığını belirttiler.

Ahmet Kayakesen’in 'Murat Komiser2 rolüyle başrolü üstlendiği dizide, kahramanımız zorda kalanların savunucusu, çaresizlerin ise yardımcısı oluyor. Dizinin diğer başrolü Asena Tuğal ise gücünü nerede ve ne zaman kullanması gerektiği konusunda profesyonel eğitim alan, dövüş sanatları konusunda uzman 'Maskeli kız Zeynep' karakterine hayat veriyor. (Cadde)

Haberin Devamı