Gazete Vatan Logo
Magazin İşte yeni melekler!

İşte yeni melekler!

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret sonunda bu yılın yeni tanıtım defilesinde sahneye çıkacak yeni melekleri açıkladı

İşte Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel gibi daimi meleklerle podyumda olma şansı yakalayan yeni meleklerden bir kaçı..

Monika Jagaciak

Yaş: 20

Doğum yeri: Polonya

Kariyeri: Modelliğe 12 yaşında bir ajansa kaydolarak başladı. İlk olarak 2009 New York Moda Haftası’nda 15 yaşında podyuma çıktı. Şimdiye kadar Chanel, Valentino ve Marc Jacobs defilelerinde görüldü.

Daniela Braga

Yaşı: 19

Doğum Yeri: Brezilya

Kariyeri: Givenchy ve Nordstorm kampanyalarının yıldız modeli oldu. Elle ve Harper’s Bazaar’a da kapak kızı oldu.

Bregje Heinen

Yaş: 21

Doğum yeri: Hollanda

Kariyeri: Prada, Roberto Cavalli, Fendi gibi ünlü markalar için yürüse de, çoğunluk onu Maroon 5’ın video klibi ‘Payphone’dan tanıyor. Abur cubur atıştırmaya meraklı olduğunu itiraf eden model, şu sıralar çok popüler.

Imaan Hammaam

Yaş: 18

Doğum yeri:

Hollanda.

Köken: Fas

Kariyer: Amsterdam’da bir tren istasyonunda keşfedildi. Kısa sürede ünlenerek Prada, Dior ve Jean Paul Gaultier defilelerinde boy gösterdi.

Cindy Bruna

Yaş: 19

Doğum yeri: Fransa.

Haberin Devamı

Kariyeri: Topshop, Marchesa, Ralph Lauren defileleriyle ünlendi. İlk kez bir Victoria’s Secret defilesinde yürülecek. Aslında modellik kariyeri yapmayı hedeflemeyen Bruna, sosyal ve ekonomik bilimler öğrencisi.