Gazete Vatan Logo
Magazin İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım

İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım

2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım

Son olarak 'Yasak Elma' şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan İlyas Yalçıntaş, "İncir'den elmaya geçmişsiniz. Sırada ne var?" şeklindeki soruya, "İncirlerle başladık, sırada karpuzlar ve armutlar var. Tropikal meyvelerden muz ve en son kiviler ile final yapacağız" esprisi ile yanıt verdi.

"RAPİ SEVERİM AMA RAP YAPMAM"

Rap ile arabeskin birlikteliğini hoş karşılamadığını belirten şarkıcı, "Geçtiğimiz günlerde Adele'in bir röportajını izledim. 'Biz Tiktok'a müzik yapacaksak, bizim neslimize kim müzik yapacak?' diyor. Ben de onunla aynı fikirdeyim. Rapi severim, dinlerim ama rap yapmam, benim kulvarım farklı. Raple arabeskin birlikteliğine gelince... Dinleyene saygım var ama ben dinlemiyorum. Biraz garip duruyor bence. Arabesk dinleyeceksem açıp Müslüm Gürses dinlerim" ifadelerini kullandı.

Röportajın ardından konser etkinlik alanı İncir şarkısı ile selamlayan Yalçıntaş, Ürgüp'e ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyledi.