Gazete Vatan Logo
Magazin Hülya Avşar mavi mayosuyla sörf yaptı!

Hülya Avşar mavi mayosuyla sörf yaptı!

Yeni şarkısı 'Yapma Aşkım'a çektiği kliple gündemden düşmeyen Hülya Avşar, yazın son günlerinde tatilin tadını çıkartıyor. Spor tutkusuyla bilinen Avşar kızı, bu kez kürek sörfü için kolları sıvadı. Mavi mayosuyla sörf yaparken görülen Hülya Avşar'ın paylaşımına yorumlara kapatması dikkat çekti. İşte detaylar...

Hülya Avşar mavi mayosuyla sörf yaptı!

Türk müziğin efsane isimlerinden Hülya Avşar, gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yoğun sahne çalışmaları da devam eden Avşar kızı, şimdilerde tatilin tadını çıkartıyor. Yazın son günlerini değerlendiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde seabob yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Spor tutkusuyla bilinen Hülya Avşar, bu kez kürek sörfü için kolları sıvadı. Bu anlarda objektiflere poz veren ünlü şarkıcı, adından söz ettirdi. Mavi mayosuyla sörf yaptığı kareyi yayınlayan 58 yaşındaki Avşar, gönderisine; "Zormuş" notunu düştü.

 

Hülya Avşar'ın paylaşımına yorumlara kapatması ise dikkat çekti. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Avşar'ın paylaşımına; kısa sürede binlerce beğeni geldi.