Gazete Vatan Logo
Magazin Her zamankinden daha feminenim

Her zamankinden daha feminenim

Her zamankinden daha feminenim

Çevre koruma projeleri, sanata desteği ile tanınan cilt bakım markası Kiehl’s, bu defa güçlerini Avengers’ın yıldızı Elizabeth Olsen ile birleştirdi. Olsen’ın ambalajını tasarladığı ürünün gelirinin tamamı geri dönüşümü destekleyen örgütlere bağışlanacak, Olsen ise bağış yapması için kendine verilen parayla Afrika ülkelerine temiz su sağlayan Charitywater’a bağışlıyor.

- Cilt bakım rutininiz nasıl?

Terlemedikçe, yüzümü yıkamıyorum diyebilirim. Gece yatma hazırlığımsa sabah uyanmamdan uzun sürüyor. Önce serumumu sürerim, sonra göz kremi ve hemen ardından nemlendirici. Kendime zaman ayırmaktan çok keyif alıyorum. İnsanın yatağa gitmeden kendi için iyi birşeyler yaptığını bilmesi harika bir duygu.

- Olmazsa olmazlarınız neler?

Aslında, kokusu hoş gelen ve yoğun nemlendirici her ürünü denerim. Ancak Kiehl’s creamy eye treatment with avocado (Avokadolu göz kremi) olmazsa olmazım. Gece gündüz, sette ve gündelik hayatta asla vazgeçemediğim ürün.

- Avengers filmindeki rolünüz için saçınızı kahverengi yaptınız. Uzun seneler sarışın olduktan sonra koyu renk saç zor oldu mu?

Haberin Devamı

Kıyafet tercihlerimi gözden geçirmeme neden oldu. Genellikle siyah giydiğim için saçım kahverengi olunca kendimi çok karanlık hissettim. Renkli ve her zamankine göre daha feminen giyinmeye başladım.

‘Stilimi ablalarım belirliyor’

- Ablalarınız Mary-Kate ve Ashley Olsen’dan moda tüyoları alır mısınız?

Keşke tarz olmak konusunda onlar kadar başarılı olabilsem. Moda ve dekorasyon konusunda ablalarımın üstüne tanımam. Giyimleri, evlerinin dekorasyonu ve butikleri kesinlikle kusursuz. Keşke gelseler de benim evime de bir hava verseler.

- Sıkça dolaplarını karıştırıyorsunuzdur öyleyse...

Hayatım böyle geçti. Bu konuda acayip şanslıyım. Yalnız maalesef benim boyum onlardan çok daha uzun. Ayaklarım da olarınkinden büyük bu yüzden ayakkabılarından da yararlanamıyorum. Ama kendi moda markalarından ne istersem alabiliyorum. Zaten beni onlar giydiriyor.

- Tasarımcı koltuğunda olmak nasıl bir his?

Kendimi ilhamın kollarına bıraktım. Çıkış noktam kaya tuzu, deniz tuzu gibi tamamen doğal malzemeler kullanarak çalışan heykeltıraş arkadaşım Fernando Mastrangelo’nun eserleri oldu.

Haberin Devamı