Gazete Vatan Logo
Magazin Hanım Köylü dizisinde sürpriz değişiklik

Hanım Köylü dizisinde sürpriz değişiklik

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Hanım Köylü dizisi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen Hanım Köylü dizisi yayın gününde değişikliğe gidildi. Peki Hanım Köylü dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Hanım Köylü dizisinde sürpriz değişiklik

Star TV’nin yeni dizisi Hanım Köylü‘nün yayın günü değişti.

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali’nin yer aldığı Hanım Köylü dizisi yeni gününde ekranda olacak. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan Ege komedisi Hanım Köylü 13. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Daha önce Cumartesi akşamları ekrana gelen Hanım Köylü dizisi, final bölümüne kadar ise artık yeni gününde Pazartesi akşamları yayınlanacak. Hanım Köylü yeni bölümüyle 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren her pazartesi 20.00’da Star’da!

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bu köyde “Hanımköylü” kuralları işliyor!

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.

Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Dizi sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Çekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan “Hanım Köylü” adlı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar. Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR? KİM HANGİ ROLDE?

Oyuncular: Yusuf Çim (Ferit Sabit), Gülsim Ali (İlkgün) , Mehmet Özgür (Düzgün Bey), Ali İpin (Fikri Sabit), Toygan Avanoğlu (Koptagel), Aylin Kabasakal (Elmas), Uğur Demirpehlivan (Muhtar Emine), Selim Erdoğan (Reşat Döner), Uğur Biçer (Muhacir İsmail), Kerim Yağcı (Kısa İsmail), Feyza Çipa (Bengisu), Cihan Şimşek (Cüneyt Sabit), Ahmet Kayakesen (Buralı İsmail), Mert Türkoğlu (Laz İsmail), Muharrem Bayrak (Müezzin),Murat Makar (İmam), Emel Çetin (Döne Döner), Can Kıran (Erol), Hazal Adıyaman (Gülgün), Beste Kanar (Yaprak Döner), Hande Asmaz (Nazgün), Özlem Gezgin (Songün) ve Ayten Uncuoğlu (Nuriye Nine)

Haberin Devamı