Gazete Vatan Logo
Magazin Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan açıkladı!

Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan açıkladı!

İki yıl önce Çeşme'de nikah masasına oturan oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç çiftinden geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Gupse Özay, şimdilerde 7 aylık hamile. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini duyurdu.

Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan açıkladı!

Meslektaşı Barış Arduç ile Temmuz 2020'de nikah masasına oturan Gupse Özay, sakin bir hayat sürüyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayan ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi.

“BİRAZ DAHA ZAMAN”

Daha önce "Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, gülerek “Biraz daha zaman” diyen ve birkaç gün önce bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın evde senaryo yazmakla meşgul olduğunu söylemişti.

Yakışıklı oyuncu, “Görüşemediğiniz için bir isyan oluyor mu evde?” sorusuna da “Hayır olmuyor. Bizim mesleğimizin doğasında bu var. İkimiz de birbirimize saygı duyan insanlarız” yanıtını vermişti.

"TEYZE OLUYORUM"

Bu açıklamadan günler sonra Özay'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Ünlü isim, güzel haberi; gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" paylaşımını kendi hesabından yayınlayarak duyurdu.

Sinema filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan 37 yaşındaki Gupse Özay, paylaşımına "Teşekkür ederiz" notunu düştü.

Haberin Devamı

"BU KÜÇÜK KIZ DOĞSUN"

Şimdilerde 7 aylık hamile olan oyuncu, son paylaşımıyla bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu "'Yoksun da yoksun' deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok" dedi.

"EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

2014 yılında Deliha filminin çekimleri sırasında aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, uzun yıllar süren evliliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı.

Yakışıklı oyuncu, evliliğin hayatını değiştirmediğini ”Yazarak çizerek zaman geçiriyor. Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu, değişen bir şey yok. Tadımız keyfimiz yerinde" sözleriyle ifade etmişti.