Gazete Vatan Logo
Magazin Gerçek kahraman!

Gerçek kahraman!

İzmir’deki terör saldırısında katliamı canı pahasına önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin, tüm ülkeyi yasa boğdu. Ünlüler, sosyal medyadan ‘Gerçek kahraman’ yorumları yaptı

Gerçek kahraman!

Önceki gün İzmir Adliyesi önünde yapılan terör saldırısında teröristlerle girdiği çatışma sırasında şehit düşen ve birçok kişinin hayatını kurtaran polis memuru Fethi Sekin, herkesi yasa boğdu. Ünlü isimler, sosyal medyadan duygularını dile getirdi. Gülben Ergen, “Üç evladını bize emanet edip giden kahramanımız... İzmir’deki terör saldırısında canı pahasına katliamı önleyen kahraman polisimiz Fethi Sekin... Allah’ım eşine, evlatlarına, ailesine, meslektaşlarına, tüm sevdiklerine sabırlar versin... Allahım cennetinde huzura erdirsin” yazarken Demet Kutluay ise “Hakkını helal et. Mekanın cennet olsun” dedi. Oyuncu Murat Yıldırım, “Bu yurdu yaşatmak için can verdiniz, şehit oldunuz... Yıkılmayacağız, size yemin ediyorum yıkılmayacağız” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Acun

Büyük bir katliamı canı pahasına önleyen kahraman polisimiz Fethi Sekin mekanın cennet olsun. Başımız sağ olsun.

Hadise

Fethi Sekin gerçek bir kahraman... Korkusuz, cesur ve mert... Tüm Türkiye seninle gurur duyuyor! Bir kez daha emin oldum hiç bir güç bu ülkeyi bölmeye yetmez! #NeMutluTürkümDiyene

Haberin Devamı

Murat Boz

Güzel İzmir başımız sağ olsun. Canı pahasına aşşağılık teröristleri durduran kahraman şehidimiz Fethi Sekin’e Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Umarım can kaybı daha fazla olmaz.

Demet Akalın

Uyku yok! Tüm trafik polislerine arabadan inip inip sarılacağım! Evlatların seninle gurur duyacak. Biz ne desek hep boş kalacak. Nurlar içinde yat, bu vatan evlatları şehitlerini asla unutmaz.

Gülse Birsel

Kahraman... Filmlerdeki gibi değil, gerçeği.