Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon sahnelerinin bir an bile eksik olmadığı dizide İlyas'ın sonu ne olacak İlyas ölecek mi? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Atv'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni bölüm fragmanında enteresan gelişmeler yaşanıyor. Meryem Nazlı'nın çoçuğunun yaşadığını ögrenir, ve Hızır'ı evden gitmeye zorlar. Masada İlyas'ın hayatı oylamaya sunulur. Hızır bu yaşanan karşısında sinirlenir. İlyas'ın hayatı yerine kendi hayatını ortaya koyar. Hızır İlyas'ı Fahriye teslim eder ancak İlyas'ın vurulmasına engel olamaz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

6. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin yeni fenomeni Eşiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan dizinin son bölümünde tansiyon yükselirken; sürpriz gelişmeler yaşandı.

Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde; Hızır hapishaneden çıktı. Sözde demokrasiden yana Ünal Kaplan için rüzgar tersinden esmeye başladı.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman paylaşıyor. Ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Atv'deydi!

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli eskiden dost bildiği düşmanlarına sonbaharı yaşatmak üzere iki ay kaldıktan sonra cezaevinden çıkar. Ama Hızır için Ünal Kaplan'ın masasında dönen olaylardan daha büyük bir sorunu vardır. Bu da Adaletine inandığı Şahin Ağa'nın kardeşi İlyas'la ilgili vereceği hükümdür. Mahreme uzanan el mi yoksa o eli büken mi nasibini alacaktır bu hükümden? Sözde demokrasiden yana Ünal Kaplan ise Şahin Ağa'nın önderliğinde kurulan mahkemeye tepkilidir.

Babasının annesinden başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Zeyno da bu durumu kabullenecek gibi değildir. Hızır hapisliğinden kurtulmuştur kurtulmasına ama evdeki gerilim yüzünden huzuru dışarıda da bulamaz.