Gazete Vatan Logo
Magazin Erken yatan tavuğa döndüm

Erken yatan tavuğa döndüm

‘Medcezir’den sonra ‘Gamsız Hayat’ dizisinde sert karakterli Mert’i canlandıran Ali Aksöz, “Çekimler yorucu geçiyor. Erken yatan tavuğa döndüm” dedi

Erken yatan tavuğa döndüm

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programına konuk olan Ali Aksöz, ‘Gamsız Hayat’ dizisinde canlandırdığı Mert karakterinin sert, karakteri güçlü ve sevdiklerine bağlı olduğunu, değer verdiği insanları korumaya çalıştığını söyledi. Bu duygunun kendisi için de geçerli olduğunu söyleyen Aksöz, “Ancak öfkemi kontrol etmede daha başarılıyım” dedi.

Dövüş sahneleri yoruyor

Dizideki dövüş sahnelerinin en iyi şekilde çekilmesi için büyük çaba sarf ettiklerini de anlatan Aksöz, saatlerce süren kavga sahnelerinin çok yorucu olduğunu söyledi. Uykuyu çok sevmediğini belirterek normalde sabaha karşı 05:00’da uyuduğunu, ancak dizinin yorgunluğuyla uyku saatini 24.00’a çektiğini de itiraf etti. “Erken yatan tavuğa döndüm” diyerek espri yaptı.

Profesyonel çalışıyor

Aksöz, dizide ‘Ela’ karakterini canlandıran Ceyda Ateş’in profesyonelliğini övdü: “İlk bölümdeki bir sahnede Ceyda’nın gözüne cam parçası kaçtı. Ben nazlı bir insan olmamama rağmen çalışmazdım. O hastaneye gidip döndükten sonra çalışmaya devam etti. Enerjisi çok yüksek, dünya tatlısı biri”.

Haberin Devamı