Gazete Vatan Logo
Magazin Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı!

Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı!

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakteriyle ekranlara dönen Enis Arıkan yine koronavirüse yakalandı. Ağustos ayında koronavirüsü atlatan oyuncu Enis Arıkan, ikinci kez koronaya yakalandığını sosyal medyadan duyurdu. Ünlü isim, halsizlik ve ateşi olduğunu söyledi.

Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Enis Arıkan, Instagram'dan yaptığı paylaşımla ikinci kez koronavirüse yakalandığını söyledi.

Ağustos ayında en yakın arkadaşı Ezgi Mola ile koronavirüse yakalanan ve kısa sürede eski sağlığına geri kavuşan 38 yaşındaki Enis Arıkan, soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği hastanede test yaptırıp pozitif çıktığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı.

2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kötü haberi veren oyuncu, "2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum" dedi.

AĞRI VE ATEŞİ VAR


Ardından yayınladığı videoda kendisiyle temasta bulunan herkesi test yaptırması konusunda uyaran oyuncu; bacak, kol ve sırtında ağrı hissettiğini ve ateşinin olduğunu söyledi.