Gazete Vatan Logo
Magazin Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden

Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden

Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, çete mensubu olma suçundan 6 aydır Tokat cezaevinde tutuklu olarak bulunuyordu. Cezaevinde kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Cengiz Karlı'nın ölüm haberi eşi Elif Karlı'yı derinden sarstı. Ünlü şarkıcı eşinin mezarını çekerek duygusal bir paylaşımda bulundu.

Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden

Elif Karlı'nın eşi Ahmet Cengiz Karl, geçtiğimiz hafta cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayata veda etti. İki çocuk babası olan 57 yaşındaki Cengiz Karlı, 6 aydır Tokat cezaevindeydi.

'EŞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ TELEFONDA ÖĞRENDİM'

Ölüm haberi sonrası konuşan Elif Karlı, "Eşim 2 gün önce ağır bir grip geçirdi. Zatürreden şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü ve aramayınca korktum. Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz'in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak'ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi" ifadelerini kullandı.

'HASTALIKLARINDAN DOLAYI EV HAPSİNİ İSTEMİŞTİK'

Eşinin rahatsızlıklarından dolayı ev hapsini talep ettiklerini ve sonucu beklerken acı haberi aldıklarını söyleyen Elif Karlı, "Eşim ağır kalp hastasıydı.2009 yılında çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi ve bacağı dahil 18 stendi vardı. Onun yanı sıra böbrek yetmezliği ve şekeri vardı. Bu sebeple de 6 Şubat'taki davasına kadar ev hapsini istemiştik. Fakat sonucu beklerken haber geldi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'GÖZLERİNE İYİCE BAK'

Şarkıcı, eşinin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından yayınladı. Karlı, "Gözlerine iyice bak. Bekle" diye yazdı.

MEZARINDAN PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı eşinin toprağı kurumamış mezarını da paylaşıp "Aldılar benden" notunu yazdı.

'KOCAMIN VE ÇOCUKLARIMIN GÜNAHINA GİRENLERİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM'

Elif Karlı, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımda, eşinin durumunu açıklamıştı :Çok merak edenler olmuş. Benim eşim 6 aydır cezaevinde ve yıllardır sağlık problemlerini yakından takip edenler bilir. Eşin için telaşlanmanız, dualarınız, düşünmeniz... Nasıl da naziksiniz ve nasıl da iyi tanıyorsunuz bizi, beni, eşimi, ailemi... Çok teşekkürler. İstediğiniz, dileğiniz kadar mutlu olun. Allah bazı kötü, pislik insanların kalbine iyilik versin. Ben gülmeyi severim, yalandan da olsa. Gülüyorum aklıma gelip de gerçekleşeceğini de umduğum ana. Başta kocamın, çocuklarımızın, benim, ailemizin günahına giren herkesi önce Allah'a sonra kendime emanet ediyorum.

Haberin Devamı