Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın'dan okul sorularına yanıt!

Demet Akalın'dan okul sorularına yanıt!

Şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile önceki gün Akmerkez'deki bir restoranda yemek yedi. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Akalın, Virüs nedeniyle Hira'yı okula gönderecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Demet Akalın'dan okul sorularına yanıt!

Pandemi süresince ailesiyle bol bol vakit geçiren Demet Akalın, Hira'nın eğitimi için "Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım. Özel bir hoca tutacağım, iki-üç arkadaşıyla orada okusun" demişti.

Önceki gün, Okan Kurt ve kızları Hira ile Etiler'de objektiflere yansıyan Akalın'a, kızının okula gidip gitmeyeceği soruldu.

Şarkıcı, bu soruya; "Okula göndermemek olmaz mecburi yani bizim sitede devlet okulu olsa ben devlet okuluna vereceğim" diye yanıt verdi.

Öte yandan geçtiğimiz gün Alişan'la yaptığı televizyon programına; bulduğu 110 bin TL'yi polise teslim eden temizlik işçisi Habib Çaylı'yı konuk eden Demet Akalın, Alişan ile birlikte Çaylı'nın iki bankaya toplam 35 bin lira kredi borcunu öğrendikten sonra harekete geçerek, borçlarını karşılayacaklarını söylemişti. Akalın, bu konuyla ilgili de “Pazartesi halledeceğiz ama galiba Bursa Belediyesi halletmiş biz başka şeyler alacağız çocuk odası filan başka şeyler halledeceğiz” dedi.
Mesut Yılmaz/Milliyet