Gazete Vatan Logo
Magazin Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek, cenazesi nerede, hangi camiden kalkacak? İşte Cenaze programı!

Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek, cenazesi nerede, hangi camiden kalkacak? İşte Cenaze programı!

85 yaşında hayata veda eden Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ile ilgili detaylar belli oldu. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın tüm müdahalelere rağmen 'Kalp durması' sebebi ile yaşamını yitirdi. Son görevini yerine getirmek isteyenler cenaze töreni programını araştırıyor. Peki, Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın’ın cenazesi saat kaçta, nereden kalkacak, hangi camiden, nereye defnedilecek?

Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek, cenazesi nerede, hangi camiden kalkacak? İşte Cenaze programı!

85 yaşındaki sanatçı Cünet Arkın'ın cenazesine ilişkin detaylar belli oldu. Cüneyt Arkın'ı son yolculuğuna uğurlamak isteyenler, cenaze yeri ve saatini araştırıyor. Peki, Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta, nerede, hangi camide?

CÜNEYT ARKIN'IN CENAZESİ NE ZAMAN, SAA KAÇTA, NEREDEN KALDIRILACAK?

Arkın'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Merhume Hacı Halise Cüreklibatır ve Merhum Hacı Yakup Cüreklibatır’ ın değerli oğlu Murat, Kaan ve Filiz’ in sevgili babaları Deniz ve Aslı’nın kayınpederi Cemre, Polat, Tara, Arkın, Zeynep, Defne ve Sarp’ın dedeleri Betül Cüreklibatır'ın kıymetli eşi Türk Sanat Dünyasının Duayeni kıymetlimiz CÜNEYT ARKIN’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Cenazesi 30 Haziran 2022 Perşembe günü 10:30 Atatürk Kültür Merkezi’ ndeki törenin ardından Öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak namaz sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir. Tüm sevenlerine ve kamuoyuna duyurulur."