Gazete Vatan Logo
Magazin Çilek Kokusu Merakla Beklenen 17 bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Çilek Kokusu Merakla Beklenen 17 bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Star Tv'nin fenomen dizisi Çilek Kokusu 16. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Çilek Kokusu 17. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından bu bölümde de seyircileri ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor.

Çilek Kokusu Merakla Beklenen 17 bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Gençlerin fenomen dizileri arasıda yer alan Çilek Kokusu 16. bölümü ile gençleri ekrana kilitlemişti.İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu son bölümünde; Aslı ve Burak aşklarını doyasıya yaşamak için büyük çaba sarf etti. Aslı'nın projesi birinciliği aldı fakat Çağla'nın işine yaradı. Başrollerinde Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in yer aldığı Çilek Kokusu 17 ekim cumartesi günü yeni gününde izleyiciyle buluşacak

16. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ve Burak ilişkilerinde yeni bir sayfa açar ve bundan sonra birbirlerine güveneceklerine, her zorluğu birlikte aşacaklarına dair söz verirler. Mutlulukları Çağla’nın, Aslı’nın başarısına sahip çıkmasıyla son bulur. Aslı, hayallerini yıkan Çağla’ya, her zamankinden farklı bir tepki göstererek onun düşmanlığını iyice alevlendirir. Çağla durumu kendi lehine çevirmenin yollarını ararken, Burak ise Aslı’ya destek olur.

Erdem, Aslı ve Gonca’nın yardımıyla hayallerindeki işe kavuşmanın sevincini yaşar.

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU 17. BÖLÜM FRAGMANI