Gazete Vatan Logo
Magazin Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme

Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme

Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Parla'yı kaçırmaya kalktı. Peki şimdi ne olacak? Yargı 48. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme

Yekta'nın intikam oyunu, Ceylin ve Ilgaz'ı karşı karşıya getirdi.

ILGAZ BÜYÜK SIRRI PARS İLE PAYLAŞIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Ilgaz'ın telefonuna gelen 'Serdar'ı Merdan değil, Parla öldürdü' mailinden sonra Ilgaz hemen Pars'ı aradı ve mailin doğrulunu araştırmasını istedi. Bu aşamada konunun gizli kalmasını da rica etti. Pars ise maili görünce yanında olan Derya savcıya bile göstermedi.

Gelen mailden yola çıkıp bir iz bulamayan Pars, Merdan'ı ziyarete gitti ve doğruluğunu sorguladı. Merdan'ın verdiği cevaba inanmayanınca ise bir süre yalnız kalmasını isteyip hücreye götürülmesi talimatını verdi.

ÇINAR MAFYACILIK OYNUYOR

Serdar cinayetinde Özgür'ün parmağı olduğunu anlayan Çınar, Merdan'ın koltuğuna geçer, geçmez adamlarına Özgür yakalamaları emrini verdi. Özgür'ü kaçırtan Çınar, neyin peşinde olduğunu sordu. Özgür ise elindeki görüntüleri izletti. Cinayet öncesinde ve sonrasında yaşanan her şeyi kaydeden Özgür "Tek bir tıkla bütün dünya öğrenir" dedi.

Çınar, Özgür'ün Yekta'ya çalıştığını ve elindeki görüntüleri Ceylin'e anlattı. Ceylin ise Çınar'ı sakin kalması konusunda sıkıca tembihledi.

Haberin Devamı

AYLİN'E ARABA ÇARPTI

Yaşadığı duygu yükünü kaldıramayan Parla, ev halkına her şeyi itiraf edeceğini anlatan bir mektup yazıp karakolun yolunu tuttu.

Aylin mektubu görünce Osman ile birlikte bir koşu evden çıktı. Arabayı kapının önüne getiren Osman, Aylin'in gelişini görmedi ve arabayla çarptı.

PARLA, ÇINAR'A VEDA EDİYOR

Karakolun önüne gelen Parla, son kez Çınar'ı arayıp vedalaştı. Çınar itiraf etmemesi gerektiğini söylemeye çalışırken Parla telefonu yüzüne kapattı. Belirli bir süre karakolun önünde bekleyen Parla, tam içeri girip itiraf edecekken Çınar, Parla'yı kolundan tutup geri çevirdi.

Parla'yı bir şekilde ikna etmeyi başaran Çınar, bir yandan da aşkını itiraf etti.

YEKTA AÇIK VERDİ

Ceylin'in Yekta'dan şüphelenmesiyle Eren olay yerinde bulunan ikinci kanın analizini yasal olmayan bir şekilde yaptırmıştı. Kan Yekta'ya ait çıkınca mobese görüntüleriyle Yekta'nın da cinayet günü çöplükte olduğunu kanıtladı ve Yekta'yı ifadeye aldılar.

Haberin Devamı

YEKTA'DAN KORKUNÇ TEKLİF

Ceylin ve Yekta, Yekta'nın yeni ofisinde Serdar cinayeti için bir araya geldi. Parla'nın katil olduğunu gösteren görüntüler için Yekta, Ceylin ile pazarlığa oturdu. Yekta görüntüleri silmesi için Ceylin'den birisini öldürmesini istedi. Yekta'nın oyununa gelmeyen Ceylin ile Yekta arasında arbede yaşandı. Yekta ise görüntüleri Ilgaz'a yollayıp telefonu akvaryuma attı

AYLİN DOLANDIRILIYOR

Parla'ya pasaport ayarlaması için Selçuk'a para veren Aylin, parayı verdikten sonra bir türlü Selçuk'a ulaşamadı. Hastanede yatarken bir anda odaya doktor kılığında Selçuk girdi. Herkesi odadan çıkartan Selçuk, pasaportu ayarlayacak olan arkadaşının yakalandığını ve bir miktar daha para vermeleri gerektiğini söyledi.

ILGAZ GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR

Yekta'nın gönderdiği görüntüleri izleyen Ilgaz, katilin Parla olduğundan emin oldu. Eren'i arayan Ilgaz, 2 saat sonra Pars'ı da alıp evde buluşmak için sözleşti.

Ceylin bu arada Çınar'ın yanına gidip Parla için sahte pasaportu aldı. Parla'yı kaçırmak için tam yola çıkacağı sırada karşına Ilgaz çıktı. Israrla Ceylin'i eve götüren Ilgaz, Parla'nın katil olduğunu söyledi. Ceylin bu bildiği daha önceden bildiğini saklayamadı. Ilgaz başta Ceylin'e kızdı. Ceylin ise Parla'nın hapse girmemesi için Ilgaz'a yalvardı. Adaletten ve doğruluktan şaşmayan Ilgaz, Ceylin'in teklifini kabul etmedi. Ceylin ise Parla'yı kendi elleriyle teslim edeceğine söz verdi ama bir gece süre istedi.

Haberin Devamı

 

CEYLİN PARLA'YI KAÇIRIYOR

Gül'ün evine giden Ceylin, yarım saat içinde Parla'nın hazır olması gerektiğini söyledi ve pasaportu Osman'ın eline tutuşturdu.

Telefonlarını evde bırakan Erguvan ailesi havalimanının yolunu tuttu.

Ceylin ile görüşmeye gelen Ilgaz, kimse kapıyı açmayınca şüphelendi. Kapıyı kırıp içeri giren Ilgaz, Ceylin'in Parla'yı kaçırdığını anladı. Eren'i arayıp haber veren Ilgaz, ekiplere haber vermesini söyledi.

Parla ailesi ile vedalaşıp pasaport kontrolünden geçtiği sırada Ilgaz, Eren ve polis ekibi yanlarına geldi.

Haberin Devamı

YARGI 48. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.