Gazete Vatan Logo
Magazin Cesur Yürek 5. bölüm fragmanları yayınlandı!

Cesur Yürek 5. bölüm fragmanları yayınlandı!

Show TV ekranında yayınlanan Cesur Yürek 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Cesur Yürek 5. yeni bölümde Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalacak. Nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile Cesur Yürek 5. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor.

Cesur Yürek 5. bölüm fragmanları yayınlandı!

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Cesur Yürek dizisinin başrollerinde Onur Tuna, Hüsyin Avni Danyal, Rüveyda Öksüz, Saydam Yeniay, Hakan Yufkacıgül yer alıyor. Cesur Yürek 5. bölüm fragmanları ile 10 Kasım Perşembe Show TV ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

CESUR YÜREK 5. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

CESUR YÜREK 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Cesur Yürek”in 4. bölümünde; Ömer, Eniştesi Ali’nin kanını yerde bırakmayacaktır. İskender Tatar’ı ele geçirir. Tatar Ahmet, İskender’i Ömer’den kurtarmak için her yolu dener. Ömer’in bu hamlesi ailesini büyük bir tehlikenin içine sokar. Ömer ve Tatar Ahmet arasında ki bu savaş nasıl sonuçlanacak? Varol Kalaycı’nın peşine düşen Tatar bu sefer Harbi’nin kalemini kıracak mı? Berrin ve Ömer arasında ipler geriliyor. Berrin ve intikamı arasında kalan Ömer’in kararı ne olacak?

Haberin Devamı