Gazete Vatan Logo
Magazin Cem Yılmaz'dan 'evlilik' açıklaması

Cem Yılmaz'dan 'evlilik' açıklaması

Yavuz Turgul için önceki akşam Cihangir’de düzenlenen doğum günü partisine katılan Cem Yılmaz, çıkışta eski sevgilisi Özge Sabuncu’yla barıştığı haberleri sorulunca özel hayatıyla ilgili net konuştu

Cem Yılmaz'dan 'evlilik' açıklaması

Cem Yılmaz önceki akşam, usta yönetmen Yavuz Turgul’un Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Şener Şen, Emel Sayın ve Ozan Güven’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ismin katıldığı gecenin sonunda ünlü komedyen, muhabirlerle sohbet etti. Eski sevgilisi Özge Sabuncu’yla barıştığı haberleri sorulan Yılmaz, “Benden geçti. Artık 50 yaşında bir adamım. Aşkla evlilikle işim olmaz” diyerek basın mensuplarına içini döktü.

HEDİYELER BAGAJA SIĞMADI

Yavuz Turgul, 70’inci yaşını kutladığı gecede dostları tarafından hediyeye boğuldu. Garsonların taşıdığı hediye paketleri bagaja sığmayınca ünlü yönetmen çareyi paketleri arka koltuğa koymakta buldu.

VEFALI DOST

Şener Şen, partiden Emel Sayın’la birlikte ayrıldı. Habercilerin sorularını “Çok güzel bir geceydi” diyerek geçiştiren usta oyuncu, yakın dostu olan ünlü şarkıcıyı otomobiliyle evine kadar bıraktı.