Gazete Vatan Logo
Magazin Cem ile aşkı yeniden tanıdım

Cem ile aşkı yeniden tanıdım

Hande Yener, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Ümit Cem Şenol’u su sözlerle anlattı: “Aşk, Cem’le başka... O çok romantik ve asil bir ruha sahip. Aşkı onunla yeniden tanıdım”

Cem ile aşkı yeniden tanıdım

Şarkıcı Hande Yener, Women’s Style Türkiye’ye kapak oldu, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Uzun süredir Ümit Cem Şenol’la aşk yaşayan şarkıcı, yakında nikah masasına oturacağını söyledi. Hande Yener, sevgilisine olan hislerini ise “Aşk, Cem’le başka... O çok romantik ve asil bir ruha sahip. Aşkı onunla yeniden tanıdım. İşime olan aşkım zaten çok büyük. Özel hayatımda da bu şansı yakaladım. Enerjimi ve gençliğimi aşka borçluyum” sözleriyle analttı.

Tekrara düşmek istemiyor
Hande Yener, müzikte daha önce yaptıklarını tekrarlamamaya özen gösterdiğinden bahsederek şunları söyledi: “Onları geçebilecek enerjiler arıyorum. Tabii ki tüm bu yıllar boyunca yaptıklarım ilham oluyor ve etkisinde kalanlar olabiliyor. Aynı müzisyenle çalışınca, aynı şeyi yaptığını sanabiliyorlar. Hatta aynı işi yapıyoruz sananlar bile oluyor. Ben kendimi başka bir yere koymuyorum ama 18 yıldır yaptıklarım başka yerde duruyor. Bu 18 yıllık bir kariyer, herkes her şeyi biliyor... O yüzden sıkıntı yok. Rekabet hissini yaratmak, birilerine ilham olmak, etki bırakmak çok güzel... Böylesine takip edilen bir duruşa sahip olduğunuzda zaten siz sıyrılmışsınızdır.”
Zirve benim kaderim
Dünya müzik listelerinde yer almak için artık hazır olduğunu dile getiren Hande Yener: “Rekabet için değil, evrensel müzik yapmak için müzik yapıyorum. Niyetim, beni henüz tanımayan müzikseverlerle de buluşmak, yeni ve farklı enerjimi herkesle paylaşmak. Benim için müziği keşfettikten sonra her şey daha kolay... Herkes sevdiği işi yaparsa bence zorluğundan kurtulmuş olur. Her yıl zirvede olmak ve haftalarca liste başı olan parçalar yapmanın, yıllardır klasikleşen albümlerimin benim kaderim olduğunu düşünüyorum. Herkesin gönlüne göre oluyor her şey.”

Haberin Devamı