Gazete Vatan Logo
Magazin Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?

Son dönemin en çok konuşulan programı Bu Tarz Benim'de neler oluyor. Bu Tarz Benim izleyecileri bu hafta kimin eleneceği merak ediyor. Bu Tarz Benim'de Özlem Özden bu hafta elenecek gibi gözüküyor. Yarışma hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde.

Bu Tarz Benim'in sivri dilli yarışmacısı Özlem Özden bu hafta da elenmeden programa devam edebilecek mi? Bu Tarz Benim 'de geçen hafta Gizem Güler elendi haliyle şimdi gözler 13 Aralık eleme gecesine döndü.

Bu Tarz Benim 13 Aralık eleme gecesinde kim elendi merakı sorusu yanıt ararken Özlem Özden bu hafta gidici görünüyor.

Bu Tarz Benim 'de geçen hafta Gizem Güler elendi haliyle şimdi gözler 13 Aralık eleme gecesine döndü. Sıra Özlem Özden'e mi geldi? Yine kavga çıkaran Özlem Özden Bu Tarz Benim'i agresifliği ile salladı.

Bu Tarz Benim jürisi Özlem Özden için yine karışık sinyaller vermeye başladı. Hafta içinde yerden yere vurdukları Özlem Özden'i eleme gecesi gelince göklere çıkaran jüri yine benzer bir tutum sergiledi.

Özlem Özden 11 Aralık gecesi ekrana gelen son bölümde eleştirilerin hedefi oldu.

DİLİNİN KURBANI OLDU

Ayşenur Balcı'yı geçtiğimiz haftalarda 'tek parça kolaycılığına kaçıyorsun' diyerek eleştiren Özlem Özden bu hafta hep jürinin önüne 'tek parça' ile geldi. Haliyle Ayşenur Balcı bu fırsatı kaçırmayıp Özlem Özden'in ikili tavrını orta yere serdi.

Haberin Devamı

ÖZLEM ÖZDEN BU KEZ KIVIRAMADI

Söyledikleriyle vurulan Özlem Özden kendini savunmaya çalıştıkça daha da battı. Bu kez 'ben tulum giymeni' eleştirdim diyerek çarketmeye çalıştı. Ancak spiker Öykü Sertel dahil herkes aksini söylediğini belirtince Özlem Özden'ın kaçacak yeri kalmadı.

Özlem'e son darbeyi de Kemal Doğulu 'ben sana demedim mi büyük lokma ye büyük söz etme' diyerek vurdu. Nur Yerlitaş ise Özlem Özden'in elinin kolunun oynamasına sinirlenerek sert bir reaksiyon verdi.