Özlem Özden

Özlem Özden

Son dakika özlem özden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özlem özden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özlem özden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Özden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem özden gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 özlem özden haberi bulunmuştur. Tüm özlem özden haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan estetik harikası çıktı!
İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan estetik harikası çıktı! 2014-2015 yıllarında Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen Ayşegül Melisa Doğan, programda yarışan bir diğer isim olan Özlem Özden'le yaşadığı kavgalarla hafızalara kazınmıştı. Fenomen isim, yarışma sonrası bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Doğan'ın yeni halini gören tanıyamıyor.
1.09.2022 Magazin
Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?
Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir? Kısmetse Olur 26 Aralık Pazar ekranlara gelen final bölümü ile nefesleri kesti. Seda Akgül'ün sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isimler belli oldu. Kısmetse Olur'a yeni katılan Tuğçe Ergişi'ye ilişkin tüm detayları sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları Kim?
İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları Kim? TV8'in ekranlara damga vuran yarışma programı İşte Benim Stilim All Star yeni yarışmacılarıyla yeni sezona merhaba dedi. All Star, yarışmacıları ilk bölüm ile dün izleyici karşısına çıktı. Peki bu All Star'da kimler yer alıyor? İşte Benim Stilim yarışmacılarına dair tüm merak edilenler haberimizde.
31.08.2015 Magazin
İşte Benim Stilim’in en iyileri belli oldu!
İşte Benim Stilim’in en iyileri belli oldu! TV8’de ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star’ın kadrosu belli oldu...
26.07.2015 Magazin
Bu kez tesettüre girdi!
Bu kez tesettüre girdi! 19 Mayıs Samsun da Karadenizin en büyük outlet alışveriş merkezi lovelet outlet alış veriş merkezinde düzenlenen gelinlik defilesinde gelinlik tasırımcısı Kadriye Gemici'nin çalı süpürgesinden tasarladığı Lovelet adlı gelinlik büyük ilgi gördü...
20.05.2015 Magazin
Yolcu otobüsü devrildi! 18 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi! 18 yaralı Ankara'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada 2'si ağır 18 kişi yaralandı.
30.04.2015 Yaşam
Bunu da gördük!
Bunu da gördük! Özgecan üzerinden reklam yaptı
16.02.2015 Magazin
Acun Ilıcalı'dan ikinci bomba!
Acun Ilıcalı'dan ikinci bomba! Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı TV8'de, Bu Tarz Benim'in tartışılacağı yeni bir program daha başlıyor.
10.02.2015 Magazin
"Bu Tarz Benim"in eski yarışmacısından program hakkında itiraf
"Bu Tarz Benim"in eski yarışmacısından program hakkında itiraf Okan Bayülgen'in programına katılan "Bu Tarz Benim"in eski yarışmacısı Ezgi Baylar yaptığı itirafla programa damga vurdu...
18.01.2015 Magazin
Bu kin kimin?
Bu kin kimin? “Bu Tarz Benim” yarışmasıyla adını duyuran Nur Bozar’ın sunuculuk macerası başlamadan bitti.
13.01.2015 Magazin
Nur Bozar'ın yeni programı belli oldu
Nur Bozar'ın yeni programı belli oldu İşte Nur Bozar'ın yeni adresi, sunuculuk yapacağı program ve kanal...
4.01.2015 Magazin
Bu Tarz Benim'de Gizem ve Ayşegül geri döndü!
Bu Tarz Benim'de Gizem ve Ayşegül geri döndü! Bu Tarz Benim'in bu bölümünde elenen yarışmacılardan Gizem Güler ve Ayşegül Melisa Doğan programa geri döndü. Detaylar haberimizde...
16.12.2014 Magazin
Herkes finale kalır diyordu
Herkes finale kalır diyordu Büyük şok yaşadı...
15.12.2014 Magazin
Özlem Özden Bu Tarz Benim'de elendi
Özlem Özden Bu Tarz Benim'de elendi Özlem Özden Bu Tarz Benim'de elendi
21.01.2022 Magazin
Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?
Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek? Son dönemin en çok konuşulan programı Bu Tarz Benim'de neler oluyor. Bu Tarz Benim izleyecileri bu hafta kimin eleneceği merak ediyor. Bu Tarz Benim'de Özlem Özden bu hafta elenecek gibi gözüküyor. Yarışma hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde.
12.12.2014 Magazin
Nur Yerlitaş'a eleme şoku!
Nur Yerlitaş'a eleme şoku! Bu Tarz Benim'in 6 Kasım eleme gecesinde, Ayşenur Balcı ve Gizem Güler elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Elenen isim Gizem Güler oldu.
7.12.2014 Magazin
Bu Tarz Benim'de kim elendi?
Bu Tarz Benim'de kim elendi? Bu Tarz Benim'in 6 Kasım eleme gecesinde, Ayşenur Balcı ve Gizem Güler elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Elenen isim Gizem Güler oldu
7.12.2014 Televizyon
Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı sona erdi
Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı sona erdi Bu Tarz Benim'de bu hafta konuk jüri olan Yıldız Tilbe'nin oyuna kalan iki yarışmacıdan biri elendi. Yıldız Tilbe, Ayşenur Balcı'yı tarz buldu ve Gizem Güler elenen isim oldu.
7.12.2014 Magazin
Bu Tarz Benim elemesinde çok sürpriz isim!
Bu Tarz Benim elemesinde çok sürpriz isim! Bu Tarz Benim 6 Aralık eleme gecesinde çok sürpriz bir isim ayrılıyor...
6.12.2014 Televizyon
Bu Tarz Benim'de kim elendi?
Bu Tarz Benim'de kim elendi? Bu Tarz Benim'de bu hafta elenen isim açıklandı. Jüriden en düşük puanı alan isim Ayşegül Melise Doğan elendi. En düşük puanı da konuk jüri üyesi Banu Alkan verdi.
1.12.2014 Magazin
Özlem Özden'den Banu Alkan yürüyüşü!
Özlem Özden'den Banu Alkan yürüyüşü! Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde yarışmacılarından Özlem Özden, Afrodit, Banu Alkan'ın yürüyüşünü taklit etti...
30.11.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'in bomba ismi elendi
Bu Tarz Benim'in bomba ismi elendi Bu Tarz Benim 'de geçen hafta Tuğce Ergişi elendi bu haf ise elenecek isim olarak Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler seçildi...
30.11.2014 Televizyon
Bu Tarz Benim'de bu hafta Ayşegül Melisa Doğan elendi
Bu Tarz Benim'de bu hafta Ayşegül Melisa Doğan elendi Bu Tarz Benim'in bu haftaki eleme gecesinde elenen isim Ayşegül Melisa Doğan düşük puanları da maskesi sayesinde alırken elbisesi için 'düğüne gider gibi' giyinmişsin eleştirisi aldı.
30.11.2014 Magazin
Nur Yerlitaş o iddialara ateş püskürdü!
Nur Yerlitaş o iddialara ateş püskürdü! Yılın fenomen programı Bu Tarz Benim'de bu sefer ilginç bir tartışma yaşandı. Programla ilgili sayfalarca görüşün yazıldığı Ekşi Sözlük, jüri ve yarışmacılar arasında gerilime neden oldu.
26.11.2014 Magazin
Bu Tarz Benim'de 'Ekşi Sözlük' kavgası!
Bu Tarz Benim'de 'Ekşi Sözlük' kavgası! Yılın fenomen programı Bu Tarz Benim'de bu sefer ilginç bir tartışma yaşandı...
26.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Özden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem özden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.