Gazete Vatan Logo
Magazin Bir kere öptü!

Bir kere öptü!

Tarkan, bayan hayranını kırmadı...

TARKAN, Kayseri'de futbol sahasını dolduran yaklaşık 15 bin kişiye konser verdi. Konser sırasında, `Bir kez öpsem' yazılı pankartı açan hayranını sahneye alan Tarkan, genç kıza "Haydi öp" dedi. Tarkan'a uzun uzun sarılan ve peş peşe öpen genç kızın isteğini kırmayan Tarkan, çıkarıp vermek istediği küpesini düşürdü.



`Doritos Nerede Müzik Orada' etkinlikleri kapsamında Kayseri'de konser veren Tarkan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Vali Nihat Canpolat Sümer Stadı'nda, `Vay anam vay', `Hüp' ve `Aradabir' şarkıları ile başlayan konser, unutmamalı, `Hop hop', `Güldöktüm yollarına', `Kuzu kuzu' ve `Ah İstanbul'la devam etti. Yeni albümü ve hit şarkılara yer veren Tarkan, konser boyunca 19 şarkı seslendirdi. Şarkıları kadar, dansları ve sahne efektleriyle de hayranlarını etkileyen Tarkan, 3 kez kostüm değiştirdi. `Bir kez öpsem' pankartı açan bir genç kızı sahneye alan Tarkan, "Sahneye çıkmak isteyen herkesi buraya alamam. Ama biri var ki konser boyunca elindeki `Bir kez öpsem' pankartını hiç indirmedi" diyerek genç kızı sahneye aldı.

Konserinde Aşık Veysel'in `Uzun ince bir yoldayım' türküsünü yaklaşık 15 bin kişiyle birlikte söyledi.

Minik bebeğinin kucağında uyumasına aldırmadan, kendisini Tarkan'ın şarkılarına kaptıran kadınların yanı sıra, türbanlı genç kızlar, 70 yaşın üstündeki yaşlı kadın ve erkekler de konsere ilgi gösterdi. Yaşlı bir adamın eline zil takıp Tarkan'ın şarkılarına danslarıyla eşlik etmesi, çevresinden alkış aldı. Konser öncesi Stad alanında kurulan Doritos Eğlence TIR'ında gençlerin katıldığı çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Haberin Devamı