Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı ve Mehmet kaçıyor! Veda Mektubu 2. bölümde neler oldu?

Aslı ve Mehmet kaçıyor! Veda Mektubu 2. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni başlayan iddialı dizisi Veda Mektubu'nun ikinci bölümü 6 Mart Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu'nda olanlar...

Aslı ve Mehmet kaçıyor! Veda Mektubu 2. bölümde neler oldu?

Alanur ve Ziya 28 yıl sonra bir araya geliyor. Aslı ise annesinin geçmişini 28 yıllık mektupla öğreniyor...

ALANUR, ZİYA'NIN EVİNİ BASIYOR

Aslı ve Mehmet'in arkadaşlığına karşı çıkan Alanur, ilişkinin önüne erkenden geçmek için Ziya'nın kapısına dayandı. Ziya ve Seher, Alanur'u kapıda görünce şok oldu. Duygularını kontrol altına alamayan Seher, Alanur ile tartışacaktı ki Ziya duruma engel oldu.

Alanur gittikten sonra kırgınlığını dile getiren Seher "O kadının önünde beni ezdin" diyerek tepki verdi. Ziya ise durumun daha da kötüye gitmemesi için önlem aldığını söyleyerek kırdığı için özür diledi.

ASLI VE MEHMET KAÇIYOR

Alanur, Aslı'yı odaya kilitleyince Alanur'un evde olmadığı bir vakit ev çalışanı ikna ederek evden kaçtı ve Mehmet'in yanına gitti. Ailesine kinli olan çift, eve gitmek istemedi ve otelde birlikte kaldı.

Sabah uyandığında ilk iş Aslı'yı eve bırakan Mehmet, Alanur'un karşısına geçip niyetinin ciddi olduğunu ve engel olmaması için ikna etmeye çalıştı. Alanur ise Mehmet'i küçükseyerek bu işe onay vermeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Mehmet, eve geldiğinde anne ve babası ile ilişkilerinin ciddiyetini konuştu. Ziya ve Seher, bu ilişkiye katiyen karşı çıksa da Mehmet karlılığında ısrarcı oldu.

ALANUR VE ZİYA 28 YIL SONRA BİR ARADA

Alanur, Mehmet'in kararlığından rahatsız oldu ve Ziya'nın telefonunu bulup, ertesi gün buluşmak için konum yollayacağını söyledi. Seher telefon konuşmasından şüphelendi ve Ziya'dan gizlice mesajlara bakıp konumu öğrendi.

Ertesi gün Alanur ile buluşan Ziya, hem geçmişi andı hem de birbirlerine sitem etti. Sitemleri bitince ise çocuklarının asla bir araya gelmeyeceklerinin altını çizdiler. Seher ise Alanur ve Ziya'nın ilişkilerinin bitmediğini düşündü.

ASLI GEÇMİŞİ ÖĞRENİYOR

Şarj aletini bulmak için Alanur'un odasına giden Aslı, odanın her köşesine bakarak aramaya devam etti. O sırada 28 yıl önce Ziya'nın Alanur'a yazdığı mektubu gören Aslı, şaşkınlıkla okurken Beste'yi çağırdı. Aslı ve Beste, geçmişi öğrendiğini Alanur'a belli etmedi.

ASLI BİR MEKTUP YAZARAK MEHMET'E KAÇIYOR

Haberin Devamı

Alanur'un baskısına ve katılığına dayanamayan Aslı, annesine yaşattığı zorlukları anlatan ve ihtiyacı olan yuvadan bahsetti.

 

Bavulunu alan Aslı, Mehmet ile birlikte yeni hayatına doğru yola çıktı. Mehmet, Aslı'yı eve getirdi ve annesinin elini öptürdü.

 VEDA MEKTUBU 2. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.