Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 52.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Aşk Yeniden 52.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden 52.bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeniyle izlenen dizi Aşk Yeniden soluk soluğa izlenecek. Aşk Yeniden son yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Aşk Yeniden 52.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği dizi Aşk Yeniden yoluna dolu dizgin devam ediyor. Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'a rol veren Aşk Yeniden yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Aşk Yeniden salı akşamları saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında olacak...

AŞK YENİDEN 52.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Fatih ve Zeynep, Ertan’ın babalık davası açtığı haberiyle büyük bir şok yaşamış ve Ertan’ın, Selim’i almak konusunda ne kadar kararlı olduğunu anlamışlardır. Ertan ise bu konudaki girişimlerine hız kesmeden devam etmekte ve avukatının verdiği akılla mücadelesini sürdürmektedir. Fatih bu durumu atlatabilmek için ilkin kaçmayı düşünse de Zeynep onu bu fikirden vazgeçirir. Nitekim Fatih ve Zeynep’in hayatında köklü değişiklikler olmak üzeredir.

Çaresizce içine düştükleri durumdan kurtulmayı deneyen Fatih ve Zeynep hiç beklemedikleri bir haberle hayatlarının şokunu yaşayacaklardır… Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı akşamı FOX'ta!

AŞK YENİDEN KÜNYE

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta!

Haberin Devamı

Yapımcı Firma: Süreç Film

Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Ersoy Güler

Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut

Sanat Yönetmeni: Melih Karaman