Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk acısı da ne Brezilya şahane!

Aşk acısı da ne Brezilya şahane!

Kendisini bir travestiyle aldatan sevgilisinden yeni ayrılan Jennifer Lopez iddia edildiği gibi Dünya Kupası konserini iptal etmedi ve Brezilya’yı salladı.

2014 Dünya Kupası önceki akşam Brezilya’da görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine ‘teknik problemleri’ bahane göstererek katılmayacağı yönünde söylentiler çıkan Jennifer Lopez’in aslında ‘aldatılma’ şokunu atlatamadığı ve bu yüzden gitmeyeceğini öne sürülüyordu. Ancak, Lopez, nam-ı diyar Jay Lo kendisini travesti bir güzelle aldatan dansçı Casper Smart ile ayrılığının üstesinden çabuk geldi ve sahnede fırtına gibi esti.

Neredeyse ağlayacaktı!

Sahnede resmi FIFA şarkısı ‘We Are One’ (Biz Biriz) şarkısını Pitbull ve Claudia Leitte ile seslendiren Lopez, efsane bir performansa imza attı. Basının “Zor günlerini atlattı” yorumuyla verdiği konserde duygulu anlar yaşayan Lopez’in neredeyse ağlayacağı gözlendi. Lopez, eline göğsüne koyup ‘Teşekkür ederim’ dedi.

Tepeden tırnağa tam bir Diva!

Lopez, yeşil tek parçalı kıyafetini pırıltılı çoraplar ve Christian Louboutin marka işli botlarla tamamladı. Lopez, moda eleştirmenlerinden yine ‘Nasıl diva olunacağını biliyor’ yorumu aldı.

Haberin Devamı