Gazete Vatan Logo
Magazin Artık ilişkisini saklamıyor

Artık ilişkisini saklamıyor

Ünlü oyuncu böyle görüntülendi

Sinema dünyasının başarılı oyuncularından Johny Depp’in bir süredir aktris Amber Heard ile birlikte olduğu biliniyor ancak aktör bu konuda bir açıklama yapmıyordu.

“Karayip Korsanları” filminin yıldızı Depp’in, son fotoğrafları artık bu ilişkiyi saklamaya gerek duymadığını gösterdi.

İngiliz basınından Daily Mail sitesindeki habere göre basının uzun süredir yakın markajında olan ikili, Los Angeles'ta gerçekleştirilen Rolling Stones konserinden sonra kulis partisinde el ele görüntülendi.

“Asla Pes Etme” adlı filmle yıldızı parlayan ve biseksüel olan Heard’ın, Fransız model Marie de Villepin ile ilişkisinin gündeme gelmesinin ardından Depp ile birlikteliğinin sona erdiği düşünülüyordu.

Ancak 49 yaşındaki ünlü aktörün, yaptığı büyük bir jestin ardından 27 yaşındaki Teksaslı güzeli geri kazandığı öğrenildi.

Çifte yakın bir kaynağın belirttiğine göre Depp, Heard için 2011'de tanışmalarına da vesile olan ve beraber oynadıkları filmde yer alan barın bir kopyasını yaptırdı.

Bu hareketle Herad’ın kalbini tekrar kazanmayı başaran Depp’in son jesti ise Bahamalardaki özel adasındaki sahile sevgilisinin ismini vermek oldu.

Aktör 2012'de 14 yıllık sevgilisi Vanessa Paradis ile yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı