Gazete Vatan Logo
Magazin Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayında-izle

Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayında-izle

Atv ekranının sevilen dizisi Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Aile İşi 3. bölüm fragmanı ile izleyenleri kahkahaya boğacak. Aile İşi 3. bölüm fragmanında Müjde'den Hakan'a karşı beklenmeyen bir atak gerçekleşecek. Aile İşi 3. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Aile İşi 3. bölüm fragmanı yayında-izle

Atv'de yeni başlayan Aile İşi dizisi ilk bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen Aile İşi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle ve kahkahalara boğan replikleriyle zihinlerde yer edecek olan Aile İşi dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. İşte Aile İşi 3. bölüm fragmanı ve detayları...

NTC Medya2nın yapımcılığındaki Aile İşi heyecan dolu ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi 1. bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı.

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Daha eşikten adım atar atmaz kopan tatlı kıyamet, durulmak bilmez. Ümüğe çökmeler, parça tesirli laf sokuşturmalar ve projeyi yalan edecek her türlü durum itinayla denenir sanki bu evde. Evdekileri nizama sokmaya çalışan Hakan, projeden ayrılan Müjde'yi eve döndürmek için envai çeşit yöntem dener, ancak Müjde'nin inadına toslar.

AİLE İŞİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Hakan'a bir diğer darbe de Leman önderliğindeki pazarcıların, protesto eylemi için holding binasının önünde kıyameti koparmasıyla ve karakolda gecelemeye göz kırpmasıyla gelir. Her türlü sorunu, Sami Bey fark etmeden halının altına süpürmeyi başaran Hakan'ın sabrını son olarak arızanın büyüğüyle, Mülayim sınayacaktır.