Gazete Vatan Logo
Magazin Adriana Lima fena bozmuş!

Adriana Lima fena bozmuş!

Fatmagül Fakı programda Adriana Lima ile yaşadığı ilginç diyaloğu anlattı

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Fatmagül Fakı hakkında merak edilenleri cevapladı. Fatmagül Fakı programda Adriana Lima ile yaşadığı ilginç diyaloğu da anlattı...

Uçuşların birinde Lima'ya denk geldim. Çok heyecanlandım. Yanına gittim, uyuyordu. Arka tarafa geçip, uyanmasını bekledim. Çok heyecanlandım, içim içime sığmadı.
Uyanınca bir arkadaşımla yanına gittik. Arkadaşım Adriana Lima'ya 'Arkadaşımı size çok benzetiyoruz, çok benziyor değil mi?' diye sordu. Lima ise 'Birazcık' diye karşılık verince biraz bozuldum. Fotoğraf çektirecektim, vazgeçtim."

Sevgilisi oldukları iddia edilen Tuncay Şanlı ile ilgili soruları da cevaplayan Fakı, adaya gittiği zaman söylediği 'Fatmagül bensiz yapamaz 2 hafta sonra geri döner' söylemine de canlı yayında yanıt verdi.



Öte yandan ismiyle ilgili sürekli kötü espriler yapıldığını söyleyen güzel yıldız, 'babannemin adı Fatma'ydı annem de Gül adını rüyasında görmüş. Sonra birleştirip Fatmagül koymuşlar. Eleştiriler hiç umrumda değil. Milyonlarca isim varken benim adımın dizi olması garip tabi... Bu arada diziyi de severek izledim' diye konuştu.

Haberin Devamı