Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk 13.bölüm fragmanında Dolunay kardeşi olduğunu öğreniyor-izle

Adı Mutluluk 13.bölüm fragmanında Dolunay kardeşi olduğunu öğreniyor-izle

Salı gününün vazgeçilmez dizisi Adı Mutluluk 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Mutluluk 13.bölümde izleyiciyi heyecan ve gerilim dozu yüksek sahneler bekliyor. Dolunay kardeşi olduğunu öğreniyor! Adı Mutluluk 13.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Adı Mutluluk 13.bölüm fragmanında Dolunay kardeşi olduğunu öğreniyor-izle

Adı Mutluluk 13.bölümde neler yaşanacak?

Adı Mutluluk 12. bölümda Dolunaya Batu senin kardeşin diyen Vural nasıl bir tepki ile karşılaşacak. Vural’a takılan mikrofon olayları karıştırdı Adı Mutluluk 12. bölümde Vural’a konuşma yapması için takılan mikrofon Dolunaya Batu senin kardeşin derken herkesin duymasına sebep oldu.

Yayınlanacak olan Adı Mutluluk 13. bölümünde Batu duyduklarını amcasına yanına Vural’a sormaya gidiyor . Batu yolda Dolunay'ı görüyor ve amcam nerede diyerek bağırıyor.

ADI MUTLULUK 13.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ADI MUTLULUK 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Salı akşamlarının renkli gençlik dizisi Adı Mutluluk son bölümünde sürpriz bir gelişmeler yaşandı. Adı Mutluluk 12. bölümünde, Batu-Kumsal ilişkisinde çark tersine dönmeye başlıyor. Dizinin başından beri Batu, Kumsal'ın peşinden koşarken yeni bölümde peşinden koşturan isim Batu oluyor. Üstelik, Batu sadece Kumsal'a sırtını dönmekle kalmıyor Sera ile yakınlaşıyor. Sera-Batu yakınlaşmasına dayanamayan Kumsal, kafa karışıklığı baş etmeye çalışırken bir anlık dalgınlığı büyük bir krize neden oluyor ve bir anda kendini alevlerin içinde buluyor.

Haberin Devamı

GENEL HİKAYE

Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” içinizi ısıtmak için geliyor.

Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...