Gazete Vatan Logo
Magazin 19 Mayıs coşkusu sahnelere taştı!

19 Mayıs coşkusu sahnelere taştı!

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında birçok ünlü isim sahneye çıktı ve kutlamaları hayranları ile yaptı

19 Mayıs coşkusu sahnelere taştı!

- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı önceki akşam İstanbul’da coşkuyla kutlandı. Maltepe Meydanı’nda yüzlerce hayranının karşısına çıkan Atiye, İskender Paydaş’la yeni bir albüm çalışması içerisinde olduğunu açıkladı. Şarkıcı, “Tüm şarkılarımın besteleri bana ait bir albüm üzerinde çalışıyoruz. En kısa zamanda projemizi bitirip sizlerin beğenisine sunacağız” dedi.

- 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 40.Uluslararası Giresun Aksu Festivali programı nedeniyle kente gelen Aleyna Tilki, konserinde coşkulu dakikalar yaşattı. Havai fişek gösterilerinden sonra Atatürk Meydanında kendisini bekleyen binlerce hayranının karşısına çıkan Tilki, yoğun ilgiden çok memnun kaldı. Sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle yağmur altında devam eden konserde gençler de Aleyna Tilkinin şarkılarına eşlik etti.

- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 günlük ‘İzmir Gençlik Festivali’ etkinlikleri çerçevesinde Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği havai fişek gösterisi ve Şebnem Ferah konseri, İzmirlilere bayram sevincini yaşattı. Beş dakikalık havai fişek gösterileri eşliğinde Gençlik Marşı’nı söyleyen İzmirliler, tam bir bayram coşkusu yaşadı.

Haberin Devamı

- Uşak’ta ise şarkıcı İrem Derici, hayranlarını coşturdu. Soğuk havaya rağmen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği halk konserinde sahneye çıkan Derici, hareketli ve duygusal şarkılar seslendirdi. Binlerce Uşaklı, şarkılara eşlik ederek, keyifli bir gece yaşadı.