Gazete Vatan Logo

Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni!

Teknoloji şirketi Egebimtes’in 30'uncu yıldönümü töreni Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı Olten Filarmoni Orkestrası konseri ile Efes Antik Tiyatrosu’nda düzenlendi.

Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni!

Sektör temsilcileri ve şirket paydaşları dahil yaklaşık 1500 kişinin katıldığı davete, Egebimtes kurucusu Levent Atay ve Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Atay ev sahipliği yaptılar.

Kurumun destek verdiği sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan Teknolojiyi Egece Dokuyoruz Projesi kapsamında, Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Dell Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir, projeye dair bir konuşma yaptı ve kendisine, Ege’nin tarihi kökenlerine atıfta bulunan ve sanatçılar tarafından elde üretilen, toprak, kadın ve zeytin dalı temalı plaketi, Yeşim Atay tarafından takdim edildi. Geceye Platin ve Gold sponsorlara, sunucu Ebru Akel tarafından verilen plaketler ile devam edildi.

Plaket töreni ve fotoğraf seremonisi ardından gece Şevval Sam’ın şarkıları ve Olten Filarmoni Orkestrası konseriyle sona erdi.

 Gecenin sonunda, törenin ev sahipleri Kurucu Levent Atay, Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Atay, ailenin ikinci kuşak temsilcisi Alp Atay ve Genel Müdür Yardımcısı Tansu Yıldırım, davetlilere teşekkürlerini sunarken, “Biliyoruz ki birlik olunca her şey mümkün” diyerek tüm katılımcıları tek tek uğurladılar.

Haberin Devamı