Gazete Vatan Logo

Dijital eğitimle öğrenciler ‘Rövanş’ı aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün yürütücülüğünde düzenlenen ‘IDEATHON Yayıncılık Fikir Maratonu’ tamamlandı. Eğitimciler Buğra Küçük ve Ali Meydani oyunlaştırılmış dijital eğitim platformu "Rövanş" ile birinci oldu.

Dijital eğitimle öğrenciler ‘Rövanş’ı aldı

Yayıncılık Fikir Maratonu’nda fikir sahipleri, ‘Yenilikçi Fikirler ve Girişimciler Yayıncılığı Geleceğe Taşımak İçin Yarışıyor’ mottosuyla Rami Kütüphanesi’nde bir araya geldi.

FİNALE 10 TAKIM KALDI
Sürdürülebilir çözümlerle yayıncılık sektörüne katkı sağlamayı hedefleyen yenilikçi yayıncıların yetişmesi ve sektöre yeni ekonomik çıktıların kazandırılması amaçlanan yarışmada finale kalan 10 takım İstanbul’da buluştu. ‘IDEATHON Yayıncılık Fikir Maratonu’nda finale kalan takımların arasından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

‘RÖVANŞ’ BİRİNCİ OLDU
Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığında kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı’nın paydaşı olduğu ve Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün yürütücülüğünde düzenlenen proje yarışmasında oyunlaştırılmış dijital eğitim platformu "Rövanş" birinci oldu.

Eğitimciler Buğra Küçük ve Ali Meydani, geliştirdikleri platformu ile Youtube kanalı Rehber Matematik, Kayseri Simya Koleji ve Özbekistan Al-Beruniy International School ile anlaştıklarını belirtti. Mutluluklarını dile getiren ikili 2023 IDEATHON Yayıncılık Fikir Maratonu birinciliğinin kendilerine yeni bir kapı açacağına inandıkların ifade etti.

Haberin Devamı

DÖRT DİLDE DESTEK
Türkçe, İngilizce, Rusça ve Özbekçe dil desteklerini ile soru havuzunu kapsayan oyunlaştırılmış dijital eğitim platformu "Rövanş" global ölçekte tüm öğrencileri bir araya getirmeyi hedefliyor.