Zumar

Zumar

Son dakika Zumar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zumar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zumar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zumar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zumar gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 zumar haberi bulunmuştur. Tüm zumar haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den son dakika hamlesi! Türkiye paniği
ABD'den son dakika hamlesi! Türkiye paniği ABD'nin IŞİD ile mücadele özel temsilcisi Brett Mc Gurk, Türkiye ile Irak’ın Peşmerge- PKK bağlantısını kesecek hamleleri üzerine Erbil’de kriz masası kurdu.
2.11.2017 Dünya
Başbakan Yıldırım'den KOBİ'lere ve engellilere müjde!
Başbakan Yıldırım'den KOBİ'lere ve engellilere müjde! Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında konuştu
29.09.2021 Gündem
Irak ordusu peşmergeleri yakaladı! Diz çöktürülen fotoğraflar geldi
Irak ordusu peşmergeleri yakaladı! Diz çöktürülen fotoğraflar geldi Türkiye sınırına doğru ilerleyen ordu birlikleri, Fırat Nehri üstündeki Zumar'da Peşmerge ile çatışmaya girdi. Askerlerin gözaltına aldığı sekiz peşmergeyi diz çöktürdüğü görülüyor. Yerel kaynaklar, bölgeye ordunun tanklar, zırhlı araçlar ve topçu birlikleri sevk ettiğini bildiriyor. Sınıra hayli yakın Feys Habur'a kadar gelen Irak askerleri ilk kez fotoğraflandı.
26.10.2017 Dünya
3 kapıya operasyon
3 kapıya operasyon Silopi’de Mehmetçikle ortak tatbikat yapan Irak askeri, Barzani’nin ekonomisinin can damarı olan Habur Sınır Kapısı’nı almaya hazırlanıyor. Operasyona Türk askeri de destek verecek. Irak özel kuvvetleri, İran’daki iki sınır kapısını da Tahran’ın desteğiyle IKBY’den alacak.
29.09.2021 Gündem
ABD’den Irak’a beşinci üs
ABD’den Irak’a beşinci üs ABD ordusu, Musul’un kuzeybatısındaki Zumar bölgesinde kalıcı bir üs kurmaya başladı.
21.08.2017 Dünya
IŞİD saldırıya geçti!
IŞİD saldırıya geçti! IŞİD örgütü mensuplarının Musul’un Sınune Cephesi’nde Peşmerge Güçleri’nin karargahına saldırıda bulunduğunu bildirildi...
21.03.2015 Dünya
IŞİD 41 Kürt aileyi rehin aldı
IŞİD 41 Kürt aileyi rehin aldı IŞİD mensuplarının Musul’un Zumar nahiyesinde 41 Kürt aileyi rehin aldığı bildirildi...
13.02.2015 Dünya
IŞİD'den klor gazlı saldırı!
IŞİD'den klor gazlı saldırı! IRAK'ın Musul kentine bağlı eski Musul Nahiyesi Şınduka Köyü yakınlarında operasyon düzenleyen Peşmerge güçlerine IŞİD tarafından klor gazı yüklü bombalı araçla saldırı düzenlendi. Kimyasal yüklü araç uzaktan imha edilirken, 4 peşmergenin gazdan etkilendiği belirtildi.
1.02.2015 Dünya
Petrol bölgesi Zumar IŞİD'den tamamen alındı
Petrol bölgesi Zumar IŞİD'den tamamen alındı Irak merkezi hükümeti ile yaşadığı petrol satışı sorununu aşan Kürdistan Bölgesi yönetimi, IŞİD'in elinde olan Zumar petrol bölgesinde hakimiyeti sağladı...
5.01.2015 Dünya
IŞİD teslim oldu!
IŞİD teslim oldu! Peşmerge Güçleri’nin Şengal Operasyonu’nda 40 kadar IŞİD’liyi kuşattığı ve örgüt mensuplarının bazı yerlerde beyaz bayrak çektiği bildirildi.
18.12.2014 Dünya
Flaş açıklama! Ölümcül darbeyi indirdik!
Flaş açıklama! Ölümcül darbeyi indirdik! Dicle Batı Cephesi Komutanlığı, bugün başlatılan operasyonda IŞİD örgütüne büyük darbe indirildiğini bildirdi...
17.12.2014 Dünya
IŞİD cesetleri bırakıp kaçtı!
IŞİD cesetleri bırakıp kaçtı! Peşmerge Güçleri bugün başlatılan “Şengal Operasyonu” kapsamında, Musul’un Zumar nahiyesi çevresindeki köylerin tamamında kontrolü ele geçirdi.
17.12.2014 Dünya
Operasyon yeniden başladı
Operasyon yeniden başladı Peşmerge Güçleri, bugün sabahın erken saatleriyle birlikte 3 koldan Musul’un Şengal ilçesini kurtarma operasyonuna başladı.
17.12.2014 Dünya
Irak'tan itiraf: "Askeri durum endişe verici"
Irak'tan itiraf: "Askeri durum endişe verici" Kerkük Valisi Kerimi: "Irak'taki askeri durum endişe verici. ABD'nin müdahalesi IŞİD'e karşı durumu dengeledi." Kerimi: "Türkiye Kobani'ye Peşmerge geçişine izin vererek çok önemli bir yardımda bulundu."
12.11.2014 Dünya
Peşmergeden olay açıklama: Kürdistan'ın sınırını çizdik
Peşmergeden olay açıklama: Kürdistan'ın sınırını çizdik Musul’un Zumar nahiyesi sınırında bulunan Peşmerge Güçleri Komutanı, “Kürtler olarak Kürdistan’ın Irak’la sınırını Zumar’da çizdik” dedi.
29.09.2021 Gündem
Mesud Barzani: IŞİD çöküyor!
Mesud Barzani: IŞİD çöküyor! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Güver ve Mahmur cephesindeki Peşmerge Güçleri’ni ziyaretinde “IŞİD çöküşe doğru gidiyor” dedi...
6.11.2014 Dünya
IŞİD Şengal’e yığınak yapıyor!
IŞİD Şengal’e yığınak yapıyor! IŞİD’in bazı mensuplarını Musul’dan Şengal ilçesine gönderdiği bildirildi...
3.11.2014 Dünya
Barzani: Düşmanın gücü kalmadı!
Barzani: Düşmanın gücü kalmadı! Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, “Düşmanın doğrudan savaşacak gücü kalmadığını” söyledi...
28.10.2014 Dünya
IŞİD'den mayınlı saldırı: 4 ölü
IŞİD'den mayınlı saldırı: 4 ölü Musul Zumar'da mayın patlaması sonucu, bomba imha ekibinden 4 uzman öldü, iki uzman da yaralandı.
28.10.2014 Dünya
ABD'den flaş IŞİD açıklaması
ABD'den flaş IŞİD açıklaması Amerikan güçleri, Suriye ve Irak'taki IŞİD hedeflerine 11 yeni hava saldırısı düzenledi.
27.10.2014 Dünya
Peşmerge saldırı için zaman kolluyor
Peşmerge saldırı için zaman kolluyor Kürdistan Bölgesi Peşmerge Güçleri, Musul’un Zumar nahiyesini ve etrafındaki 12 köyü aldıktan sonra, Celavla için operasyona hazırlanıyor...
27.10.2014 Dünya
IŞİD 100 intihar bombacısı hazırlıyor!
IŞİD 100 intihar bombacısı hazırlıyor! Irak ordusu, Curf el-Sakhar'ı IŞİD'in elinden geri alırken yeni hedefin Felluce olacağı açıklandı. IŞİD 100 intihar bombacısı ile kenti koruyacağını duyurdu.
27.10.2014 Dünya
Kuzey Irak'ta IŞİD'e darbe
Kuzey Irak'ta IŞİD'e darbe IŞİD, Kuzey Irak'ta Musul'un çevresinde ele geçirdiği bölgeleri kaybediyor.
25.10.2014 Dünya
IŞİD kendi tuzağına düştü!
IŞİD kendi tuzağına düştü! IŞİD kendi tuzağına kendi düştü! Örgütün Musul – Zumar yoluna döşedikleri mayınlar, kendi üyeleri geçerken patladı.
16.10.2014 Dünya
Peşmerge IŞİD’e 3 cepheden saldırdı
Peşmerge IŞİD’e 3 cepheden saldırdı Türkiye sınırındaki Kobani’ye adım adım yaklaşan IŞİD’e karşı peşmerge kıyasıya bir mücadele başlattı. Kobani’ye destek amacıyla 33 ayrı noktadan başlatılan operasyonda Kürt güçleri, Musul, Kerkük ve Rabia olmak üzere üç cephede savaş veriyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zumar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zumar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.