Ev sahibi - kiracı ilişkilerinde yeni dönem başladı! 'Fiyatlar düşecek'
Ev sahibi - kiracı ilişkilerinde yeni dönem başladı! 'Fiyatlar düşecek' Fahiş kira artışı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle bütçesine uygun bir evde oturanlar mülk sahibinin tahliye talebinde bulunması halinde ne yapacaklarını şaşırıyor ve çoğu zaman kiralık daire bulamadıkları için yasal haklarını kullanmayı tercih ediyor. Zorunlu arabuluculuk sistemi bu süreçte ev sahibi ve kiracılar açısından büyük önem taşırken, sektör temsilcileri yeni sistemin kira fiyatlarına olumlu etki yağacağı görüşünde.
26.10.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni dönem başlıyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni dönem başlıyor Ev sahibi ve kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni dönem başlıyor. Kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk dönemi yarın başlıyor. Süreci dava açmak isteyen başlatacak. Arabulucu süreci en fazla 1 ay sürecek. Arabulucuya gitmeden dava açılamayacak. "Oğlum, kızım oturacak" diyen ev sahibi de başvurabilecek.
31.08.2023 Ekonomi
Zorunlu arabuluculuk yarın başlıyor
Zorunlu arabuluculuk yarın başlıyor İşçi-işveren uyuşmazlıklarında zorunlu hale getirilen arabuluculuk yarından itibaren başlıyor.
31.12.2017 Ekonomi