Ziraat Bankası'ndan müjde! Faizler siliniyor
Ziraat Bankası'ndan müjde! Faizler siliniyor Ziraat Bankası harekete geçti. Dev banka tarafından yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir karar verildi. Faizler siliniyor. Alınan yeni karar borcu olan yüz binlerce kişiyi sevindirecek. 8 Mart'ta başlıyor. Başvuru yapılması gerekiyor.
3.03.2021 Ekonomi
Konut kredisinde yapılandırma olacak mı? Açıklama geldi...
Konut kredisinde yapılandırma olacak mı? Açıklama geldi... Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ödemesi devam eden konut kredilerinde müşterilerin bankalardan yapılandırma talep etmesinin yasal olarak mümkün olmadığını, bankaların da hukuken yapılandırma yoluna gitme zorunluluğu bulunmadığını açıkladı.
30.06.2020 Ekonomi
Konut kredisi yapılandırması bekleyenler dikkat! Konut kredisi yapılandırması gelecek mi?
Konut kredisi yapılandırması bekleyenler dikkat! Konut kredisi yapılandırması gelecek mi? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank corona virüs salgını sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerinin kullanımına sundu. 3 bankanın ardından katılım bankaları da kredi seferberliğine dahil oldu. Böylece kamu bankaları daha önce görülmemiş faiz oranları ile ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşların yanında yer aldı. Yüz binlerce kişi düşen faizlerle birlikte ev sahibi olma hayali kurmaya başlarken, daha önce yüksek faizle konut alan vatandaşlar ise konut kredilerinde yapılandırma yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Tüketici uyuşmazlıklarında yıllarca bilirkişilik yapan avukat Dr. Serkan Ağar’a göre bu mümkün. Ağar, “İster yakın bir tarihte, isterse bir yıl önce çekilmiş olsun, tüm tüketicilerin yapılandırmadan yararlanması mümkün. Kanunda böyle bir sınırlama yok. Sözleşmede aksine hüküm bile konulsa tüketici mahkemesine başvurarak hakkınızı arayabilirsiniz” dedi.
29.06.2020 Ekonomi
Kart borçlularına iki müjde daha
Kart borçlularına iki müjde daha Ziraat Bankası, 31 Aralık itibariyle ekstrede yer almayan geleceğe dönük kredi kartı taksitlerini de yapılandıracak. Başvuruda sadece gelir belgesi yeterli olacak.
17.01.2019 Ekonomi