Ziraat Türkiye Kupası F Grubu

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu

Son dakika Ziraat Türkiye Kupası F Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ziraat Türkiye Kupası F Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat türkiye kupası f grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 ziraat türkiye kupası f grubu haberi bulunmuştur. Tüm ziraat türkiye kupası f grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başakşehir'de gol sesi çıkmadı
Başakşehir'de gol sesi çıkmadı Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Medipol Başakşehir, sahasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile 0-0 berabere kaldı.
Sivas 3 attı 3 aldı
Sivas 3 attı 3 aldı Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda TFF 1. Lig temsilcisi Sivasspor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor'u 3-1 yendi.
Avcı: "Hem ligde hem de kupada lider olmayı hedefliyoruz"
Avcı: "Hem ligde hem de kupada lider olmayı hedefliyoruz" Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 3. hafta maçında Göztepe'yi 6-2 yenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, futbol oynamaya çalışan iki takımın mücadelesinden galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
24.09.2021 Başakşehir
Avcı: ''Kulübün durumuna göre transfer değerlendirmesi yapacağız''
Avcı: ''Kulübün durumuna göre transfer değerlendirmesi yapacağız'' Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2'nci hafta maçında Medipol Başakşehir, konuk ettiği TFF 1'inci Lig ekibi Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.
24.09.2021 Başakşehir
Liderin zor sınavı! Bitime 15 dk. kala...
Liderin zor sınavı! Bitime 15 dk. kala... Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında Bölgesel Amatör Lig ekibi Yeni Amasyaspor, evinde Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'e 73 dakika direnebildi: 0-1
24.09.2021 Başakşehir
Antep tek attı!
Antep tek attı! Ziraat Türkiye Kupası F Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında, Gaziantepspor, Nazilli Belediyespor'u 1-0 yendi.
12.01.2016 Gaziantepspor
Fırtına kupada esti
Fırtına kupada esti Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 3. hafta maçında Trabzonspor sahasında Adanaspor'u 3-0 mağlup etti.
9.01.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat türkiye kupası f grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.