Yeni Amasyaspor

Yeni Amasyaspor

Son dakika Yeni Amasyaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni Amasyaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni Amasyaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Amasyaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni amasyaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 yeni amasyaspor haberi bulunmuştur. Tüm yeni amasyaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ozan İpek, Yeni Amasyaspor'da!
Ozan İpek, Yeni Amasyaspor'da! Bir dönem Bursaspor'da formasıyla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Ozan İpek, Yeni Amasyaspor'a transfer oldu.
3.01.2019 Futbol
Konya'da tarihi maç! Goller, kartlar, penaltılar...
Konya'da tarihi maç! Goller, kartlar, penaltılar... Kartal, zorlu Konyaspor deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen öne geçti ancak son dakikalarda gelen golü engelleyemedi ve maç 2-2 bitti.
7.10.2018 Beşiktaş
Rıza Çalımbay: "Beşiktaş karşısında sahaya kazanmak için çıkacağız"
Rıza Çalımbay: "Beşiktaş karşısında sahaya kazanmak için çıkacağız" Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
3.10.2018 Konya Spor
Adis Jahovic'e 2 maç men!
Adis Jahovic'e 2 maç men! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Yeni Amasyaspor-Atiker Konyaspor maçında kırmızı kart gören Adis Jahovic'e 2 maç men cezası verdi. Makedon forvet, Beşiktaş maçında takımdaki yerini alamayacak.
2.10.2018 Konya Spor
Adis Jahovic PFDK'ye sevk edildi
Adis Jahovic PFDK'ye sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Atiker Konyasporlu futbolcu Adis Jahovic'i Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
28.09.2018 Konya Spor
Atiker Konyaspor, Göztepe hazırlıklarına ara vermeden başladı
Atiker Konyaspor, Göztepe hazırlıklarına ara vermeden başladı Atiker Konyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti.
27.09.2018 Konya Spor
Konyaspor yönetiminden Jahovic'e kırmızı kart tepkisi
Konyaspor yönetiminden Jahovic'e kırmızı kart tepkisi Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Yeni Amasyaspor'u deplasmanda 5-2 yenerek 4. tura yükseldikleri maçta oyuncuları Adis Jahovic'in kırmızı kart görmesini eleştirdi.
26.09.2018 Konya Spor
Yeni Amasyaspor-Atiker Konyaspor: 2-5
Yeni Amasyaspor-Atiker Konyaspor: 2-5 Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda deplasmanda Yeni Amasyaspor'u 5-2 yenerek 4. tura yükseldi.
26.09.2018 Konya Spor
Rıza Çalımbay'ın gözü yükseklerde...
Rıza Çalımbay'ın gözü yükseklerde... Spor Toto Süper Lig'e tarihinin en iyi performansıyla başlayan, 6 haftada 11 puan toplayan Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, en büyük hedeflerinin ligi, özellikle de ilk yarıyı çok iyi yerde bitirmek olduğunu söyledi.
25.09.2018 Konya Spor
Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tur hakemleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tur hakemleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Atiker Konyaspor'da kupa mesaisi sürüyor!
Atiker Konyaspor'da kupa mesaisi sürüyor! Atiker Konyaspor'da Yeni Amasyaspor maçının hazırlıkları devam etti.
24.09.2018 Konya Spor
Rıza Çalımbay: "F.Bahçe maçında mağlubiyeti hak etmedik"
Rıza Çalımbay: "F.Bahçe maçında mağlubiyeti hak etmedik" Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarını, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.
19.09.2018 Konya Spor
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçlarının programı belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur kuraları çekildi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur kuraları çekildi! Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmalarına devam edildi.
Kupada 1. tur tamamlandı
Kupada 1. tur tamamlandı Ziraat Türkiye Kupası'nda 42 takımın yer aldığı 1. tur maçları, oynanan 19 karşılaşmayla tamamlandı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. tur maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan başlıyor!
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan başlıyor! Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. tur maçları yarın ve 29 Ağustos Çarşamba günü oynanacak.
ZTK'da 1'inci tur maçları tamamlandı
ZTK'da 1'inci tur maçları tamamlandı ZİRAAT Türkiye Kupası 2017-2018 Sezonu 1. tur maçları tamamlandı. 1. tur müsabakaları sonunda rakiplerini eleyen 21 takım, 2. turda mücadele etmeye hak kazandı.
Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi yapıldı
Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi yapıldı Türkiye Kupası maç tarihleri ile 1'inci Tur eşleşmeleri ve maç programı belli oldu.
Başakşehir'de şok! Sezonu kapattı...
Başakşehir'de şok! Sezonu kapattı... Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, turuncu-lacivertlilerde sakatlık yaşayan futbolcularla ilgili açıklama yaptı
4.05.2017 Başakşehir
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya geliyor.
26.04.2017 Fenerbahçe
316 günlük seri son erdi!
316 günlük seri son erdi! Spor Toto Süper Lig'de 18. haftaya Beşiktaş'ın 1 puan önünde lider giren Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak, bu sezon ilk yenilgisini aldı.
22.01.2017 Başakşehir
Abdullah Avcı: 'Oyun içinde çok ağır kaldık'
Abdullah Avcı: 'Oyun içinde çok ağır kaldık' Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, topa sahip olmalarına rağmen çok ağır kaldıklarını söyleyerek, "Biz kapalı savunmalarda oyunu doğru oynayamadık. Rakibin de her geçen dakika mücadele isteği arttı" dedi
24.09.2021 Başakşehir
Başakşehir'de gol sesi çıkmadı
Başakşehir'de gol sesi çıkmadı Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Medipol Başakşehir, sahasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Amasyaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni amasyaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.