Ziraat Türkiye

Ziraat Türkiye

Son dakika Ziraat Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ziraat Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ziraat Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.345 ziraat türkiye haberi bulunmuştur. Tüm ziraat türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karagümrük kupa maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. İşte, ZTK yarı final maçının detayları…
24.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası yarı final tek maç mı? 2024 Türkiye Kupası yarı final, final maçları tek maç mı, çift mi?
Ziraat Türkiye Kupası yarı final tek maç mı? 2024 Türkiye Kupası yarı final, final maçları tek maç mı, çift mi? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları için geri sayım devam ediyor. 4 takımın mücadele edecek yarı final maratonunda takımlar tek maç mı yapacak? Türkiye kupası yarı final ve final maçları tek mi, çift mi?
23.04.2024 Futbol
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK 2024 yarı finalde kimler eşleşti? Türkiye Kupası final maçı tarihi...
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK 2024 yarı finalde kimler eşleşti? Türkiye Kupası final maçı tarihi... Ziraat Türkiye Kupası yarı final maç takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
22.04.2024 Şampiy10
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaklaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yarı Final rövanş programını açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, 8 sene sonra bir ilki yaşadı
Trabzonspor, 8 sene sonra bir ilki yaşadı Cuma akşamı Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının açılış maçında evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon istikrarı bir türlü yakalayamadı.
13.04.2024 Trabzonspor
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da yönetim düğmeye erken bastı!
Trabzonspor'da yönetim düğmeye erken bastı! Bu sezon Süper Lig’de zirve yarışından uzaklaşan ve elinde tek koz olarak Ziraat Türkiye Kupası kalan Trabzonspor’da yönetim transfer çalışmalarına erken başladı.
1.04.2024 Trabzonspor
Türkiye Kupası’nda final tarihi belli oldu
Türkiye Kupası’nda final tarihi belli oldu Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final ve final karşılaşmalarının takvimi belli oldu. Kupada final, 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak.
28.03.2024 Futbol
Süper Kupa maçının tarihi belli oldu! TFF resmen açıkladı
Süper Kupa maçının tarihi belli oldu! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maçının 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.
23.03.2024 Süper Lig
Süper Kupa'nın bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlanacak
Süper Kupa'nın bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlanacak Şanlıurfa’da 7 Nisan tarihinde oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirleri; TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşların yararına bağışlanacak.
12.03.2024 Fenerbahçe
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?  ZTK maç takvimi açıklandı mı?
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK maç takvimi açıklandı mı? Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Galatasaray elenmesiyle Beşiktaş, Trabzonspor, Karagümrük, Ankaragücü adını yarı finale yazdıran isimler oldu. Yarı finalde çeyrek finalin aksine iki maç oynanacak. Oynanacak mücadelelerin ardından maçlardan galip gelen takım finalde şampiyonluk için mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası yarı final maç tarihleri belli oldu mu?
6.03.2024 Futbol
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan müsabakalarda çeşitli nedenlerden dolayı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi.
5.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
1.03.2024 Süper Lig
2-0 sonrası kapıyı gösterdi! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor, milyon eurolar çöp oldu
2-0 sonrası kapıyı gösterdi! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor, milyon eurolar çöp oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 elenerek kupaya veda eden Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, sezon sonunda Galatasaray'da birçok oyuncunun takımdan ayrılabileceğini ifade etti.
1.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! İşte geri dönüş tarihi
Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! İşte geri dönüş tarihi Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanan Paul Onuachu, bir ay sahalardan uzak kalacak.
1.03.2024 Trabzonspor
Ziyech maçı gülerek izledi! Okan Buruk'un uykuları kaçacak: Otel parası vermiyor
Ziyech maçı gülerek izledi! Okan Buruk'un uykuları kaçacak: Otel parası vermiyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Galatasaray,Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Okan Buruk'un öğrencileri, sahasında Karagümrük’e 2-0'lık skorla yenilerek kupaya veda etti. Spor yazarları da Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi öncesi kupadan elendiği maçı köşe yazılarında değerlendirdi.
1.03.2024 Galatasaray
Zaha, Tete derken yeni transferi yerin dibine soktu: Hemen pasaportlarını iptal edin
Zaha, Tete derken yeni transferi yerin dibine soktu: Hemen pasaportlarını iptal edin Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı ve organizasyona veda etti. Karagümrük ise tarihinde ilk kez yarı finale adını yazdırdı. Spor yazarları kritik karşılaşmayı değerlenirken yıldız ismi sert şekilde eleştirdi. İşte detaylar...
1.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.