Zıpkın

Zıpkın

Son dakika zıpkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zıpkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zıpkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zıpkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zıpkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 zıpkın haberi bulunmuştur. Tüm zıpkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 yaşından zıpkın gibi yapıyor! İbn-i Sina cinsel gücü artıran karışımı son sayfada vermiş!
40 yaşından zıpkın gibi yapıyor! İbn-i Sina cinsel gücü artıran karışımı son sayfada vermiş! İbn-i Sina'nın reçetelerinde her derde devam öneriler bulunuyor. Bugün bile uzman hekimler aynı tavsiyeleri veriyor. Cinsel gücü artıran besinler bakın nelermiş! Özellikle 40 yaş üstü bireylerin merak ettiklerini derledi. Hadi buyrun İbn-i Sina'nın cinsel performansı artıran karışımlarına birlikte bakalım.
13.11.2023 Sağlık
Zıpkınla 22 kiloluk akya avladı
Zıpkınla 22 kiloluk akya avladı Çanakkale Boğazı'nda tüpsüz zıpkınla trofe avları yapan rekortmen dalgıç Ozan Önen (42), Saros Körfezi'nde 22 kilogram ağırlığında 1,30 metre uzunluğunda akya avladı.
22.08.2023 Haber
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri!
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri! Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, ATV Ateş Kuşları oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşlar ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi oyuncuların yer aldığı dizinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. İşte Ateş Kuşları dizisinin oyuncuları ve karakterleri ile konusu…
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri…
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri… Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra değişen hayatlarını anlatan dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki, Ateş Kuşları nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?
14.01.2023 Televizyon
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu Yalova’da zıpkınla balık avlamak için denize giren Cahit Turhan (42) kayboldu. Turhan için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.
4.07.2022 Yaşam
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir?
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? Günlük hayatta kullanılan pek çok eşya bulunuyor. Başında Z harfi bulunan eşya isimleri de merak edilen konular arasında. Peki, Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
Su altında görünce şok oldu! Binlercesi Çanakkale Boğazı'nda...
Su altında görünce şok oldu! Binlercesi Çanakkale Boğazı'nda... Çanakkale'de zıpkınla levrek balığı avlamak için 2020'nin son günü tüpsüz olarak dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan'ın (47), su altında çektiği yüzlerce denizanası görüntüsü şaşkınlık yarattı. Görüntüleri sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşan Turan, "Çanakkale Boğazı'nda yıllardan beri dalıyorum. Bu yoğunlukta ay denizanası olması çok şaşırtıcı" dedi. Prof. Dr. Muhammet Türkoğlu ise, "Aslında normal bir durum değil. İklimsel değişimin, hem kara hem deniz sistemlerimizi etkilediği, dolayısıyla canlıların üreme davranışlarının değiştirdiğini gösteriyor" diye konuştu.
7.01.2021 Yaşam
Rekortmen dalgıç, 1,5 metre boyunda ve 27 kilo akya avladı
Rekortmen dalgıç, 1,5 metre boyunda ve 27 kilo akya avladı Çanakkale'de tüpsüz olarak, zıpkın ile 18 metre derinlikte serbest dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan (47), 27 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 1 metre 50 santim boyunda akya balığı avladı. Turan, dev balığı avladığı anları su altı kamerasıyla görüntüledi.
3.01.2021 Yaşam
Berkay: Böyle şey olur mu!
Berkay: Böyle şey olur mu! Berkay önceki akşam Arnavutköy’deki Zıpkın Balık’tan çıkarken görüntülendi.
15.08.2020 Magazin
Prof. Dr. Gökoğlu: Corona virüs, doğaya şans verdi
Prof. Dr. Gökoğlu: Corona virüs, doğaya şans verdi Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, corona virüs salgını kısıtlamaları kapsamında denizdeki insan hareketinin durmasının, Akdeniz'de milyonlarca balık larvasının yaşama şansını artırdığını söyledi. Denizin yenilendiğini belirten Gökoğlu, "Corona virüs, doğaya şans vermiştir. Kızıldeniz'den Akdeniz'e geçiş devam ediyor. Yeni yeni türleri kaydediyoruz" dedi.
28.05.2020 Yaşam
Beyşehir Gölünde yasa dışı avlanmaya 46 bin 800 lira ceza
Beyşehir Gölünde yasa dışı avlanmaya 46 bin 800 lira ceza Konya’nın Beyşehir ilçesinde, su ürünleri avlanma yasağının devam ettiği günlerde Beyşehir Gölünde yasa dışı olarak zıpkınla avlanmak suretiyle balık avladığı iddia edilen 4 kişiye toplamda 46 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.
13.05.2020 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ 16 Aralık elektrik kesintileri...
Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ 16 Aralık elektrik kesintileri... BEDAŞ, 16 Aralık 2019’da İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesintilerini internet sitesi üzerinden yayınladı. Yayınlanan duyuruda İstanbul’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintileri yaşanacak. Peki elektrik ne zaman gelecek? İşte BEDAŞ 16 Aralık elektrik kesintisi listesi…
16.12.2019 Gündem
Ölüsü bile öldürüyor!
Ölüsü bile öldürüyor! Antalya'da, amatör balıkçı Serdar Söyler, zıpkınla avladığı aslan balığının (pterois miles) ayağına düşmesi nedeniyle zehirlendi. Günlerce tedavi gördüğünü, ayağındaki dokunun öldüğünü belirten Söyler, "Aslan balığının ölüsü bile öldürüyor" dedi.
31.10.2019 Gündem
"Serdar parayı kumarda yiyor"
"Serdar parayı kumarda yiyor" Şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Zıpkın Balık’ta dostları ile birlikte yemek yedi.
16.04.2019 Magazin
Pendik'te hastanede yangın
Pendik'te hastanede yangın İstanbul Pendik'te bulunan bir hastanede yangın çıktı.Kısa sürede büyüyen yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.
24.10.2018 Yaşam
Şehit Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını
Şehit Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrinde, Kurban Bayramı arifesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.
20.08.2018 Gündem
Bakın ben de zıpkın gibiyim!
Bakın ben de zıpkın gibiyim! Sevgilisi Defne Samyeli’nin (46) bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallaması Cem Yılmaz’ı da aşka getirdi.
16.08.2018 Magazin
ROKETSAN'a 3 farklı mühimmatlı roketatar
ROKETSAN'a 3 farklı mühimmatlı roketatar Bilkent Üniversitesi ve ROKETSAN iş birliğiyle mevcut roketatarlardaki kısıtlılıkları kaldırmaya yönelik, en az 3 farklı mühimmatı, toplamda 6 mühimmatı atabilecek Dikey Atış Sistemi geliştirildi.
13.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Avcı Kıvanç
Avcı Kıvanç Balık avına tutkusu bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, zıpkın ve olta için 400 bin TL’ye özel zodyak bot satın aldı.
7.08.2018 Magazin
Göktaşında trilyonluk maden avı
Göktaşında trilyonluk maden avı Japonya’nın 2014’te uzaya fırlattığı Hayabusa2 uzay aracı, nadir ve değerli metal zengini Ryugu göktaşına ulaştı. Araç, 27 Haziran’da göktaşına ‘mermi’ fırlatıp kıymetli taşlar alacak
23.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Ayrılık sessizliği
Ayrılık sessizliği Hadise, kardeşleri Hülya ve Derya ile yurt dışından gelen yabancı misafirlerini Arnavutköy Zıpkın Balık’ta ağırladı.
29.12.2017 Magazin
Hipster mekanlar balıkçıları yendi: Arnavutköy
Hipster mekanlar balıkçıları yendi: Arnavutköy Arnavutköy, hızla Karaköy-Nişantaşı mekanları ile rekabet edecek duruma geldi. Bir zamanların balıkçılar diyarı olan semtte hipster barlar boy gösteriyor. Son iki yılda açılan mekan sayısı 50’den fazla.
2.12.2017 Arşiv
Ziynet'e 7 yıldır aşığım
Ziynet'e 7 yıldır aşığım Ziynet Sali ile besteci Zeki Güner önceki akşam Arnavutköy Zıpkın Balık’ta yemek yedi.
8.11.2017 Magazin
Ronaldo bunu da yaptı! Uyurken...
Ronaldo bunu da yaptı! Uyurken... Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun özel bir uyku hocası olduğu ortaya çıktı.
12.10.2017 Spor Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zıpkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zıpkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.