Zeytin Dalı Harekâtı

Zeytin Dalı Harekâtı

Son dakika Zeytin Dalı Harekâtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeytin Dalı Harekâtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytin Dalı Harekâtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytin dalı harekâtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 zeytin dalı harekâtı haberi bulunmuştur. Tüm zeytin dalı harekâtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
600 metre kaldı
600 metre kaldı ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda dün 9 köy daha teröristlerden alınırken, öldürülen terörist sayısı 3 bin 524’e ulaştı. Kafer Çil’in alınmasıyla Afrin’in dış mahalleleriyle mesafe 600 metreye düştü
15.03.2018 Gündem
Bozgun sonrası örgüt içi iki infaz!
Bozgun sonrası örgüt içi iki infaz! Afrin'e yönelik düzenlenen operasyonda bölgeden kaçan terör örgütü PKK'nın sözde 2 askeri kanat sorumlusunun örgüt içinde yargılanıp infaz edildiği ortaya çıktı.
14.03.2018 Gündem
Son dakika haberler... Afrin'deki siviller ayrılıyor
Son dakika haberler... Afrin'deki siviller ayrılıyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında merkezine yaklaşılan Afrin'deki siviller, evlerinden ayrılmaya başladı.
12.03.2018 Gündem
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtından son gelen bilgilere göre, TSK ve ÖSO'nun Afrin'ndeki harekatı ilçe merkezi sınırlarına ulaştı. Merkeze bağlı Şavarighat El Caviz ve Melkiye köyleri ile Büyük Halobu köyleri teröristlerden temizlendi. Cinderes'te Beşar Esad, Büyük Halubi ve Küçük Halubi köylerinde ise YPG'li teröristlerin astığı Öcalan posterleri indirildi.
9.03.2018 Gündem
Afrin'de şehit olan astsubayın son görüntüleri: Ölümsüzlüğü tattık biz
Afrin'de şehit olan astsubayın son görüntüleri: Ölümsüzlüğü tattık biz Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'tan geriye kendisine uzatılan mikrofona okuduğu Erdem Bayazıt'a ait dizeler kaldı.
2.03.2018 Gündem
TSK son rakamı açıkladı!
TSK son rakamı açıkladı! TSK: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2083'e yükseldi.
27.02.2018 Gündem
Afrin’de hilal göründü! İşte yeni harita
Afrin’de hilal göründü! İşte yeni harita Afrin operasyonunda 9 köyün daha teröristlerden alınmasıyla, ‘hilal kuşatmasının’ tamamlanması için geriye sadece 7.8 kilometre kaldı
26.02.2018 Gündem
Son dakika: Türk askeri böyle girdi! İki köy daha alındı
Son dakika: Türk askeri böyle girdi! İki köy daha alındı Zeytin Dalı Harekâtı’nda 33. gün terör örgütü PYD hedeflerinin ateş destek vasıtalarıyla vurulmasıyla başladı. Dün teröristlerden arındırılan Kilis sınırında, Türk askeri ve ÖSO’nun temizledikleri köylere giriş anı böyle görüntülendi. Daha sonra TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeydoğusundaki Uverkan ve kuzeybatısındaki Karababa köylerini teröristlerden temizledi.
21.02.2018 Gündem
Kritik iki köy daha ele geçirildi! İşte yeni harita
Kritik iki köy daha ele geçirildi! İşte yeni harita Zeytin Dalı Harekâtı’nda 28 gün geride kalırken TSK ve ÖSO güçleri Afrin’in batısındaki stratejik önemde iki köyü daha teröristlerden temizledi. Türk topçusu da Cinderes’i yoğun ateş altına aldı.
17.02.2018 Gündem
Afrin'de kontrol altına alınan nokta sayısı 63’e ulaştı
Afrin'de kontrol altına alınan nokta sayısı 63’e ulaştı Zeytin Dalı Harekâtı’nın 27’nci gününde Raco kırsalındaki Harab Summak, Şerabneli, Kari ve Şadiya köyleri, Kari Tepesi, Bülbül kırsalındaki Duraka Köyü, Cinderes kırsalındaki Divan ve Şeyh Hadid bölgesindeki En Tahtani köyleri, TSK ve ÖSO kontrolüne geçti. Böylece Şeyh Hadid ve Raco arasındaki hat birleşti. Toplamda kontrol altına alınan nokta sayısı 63’e ulaştı
16.02.2018 Gündem
PKK'nın korkulu rüyası! Onlar da gidiyor
PKK'nın korkulu rüyası! Onlar da gidiyor Zeytin Dalı Harekâtı’nda Afrin şehir merkezine yapılacak operasyona tecrübe kazanmış güvenlik korucularının da götürüleceği öğrenildi
12.02.2018 Gündem
Afrin Harekatı'ndan acı haber!
Afrin Harekatı'ndan acı haber! TSK: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 09 Şubat 2018 tarihinde Afrin güney batısında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.
9.02.2018 Gündem
Mete Yarar'dan gündemi sarsacak NATO iddiası
Mete Yarar'dan gündemi sarsacak NATO iddiası Güvenlik uzmanı Mete Yarar YPG'nin, Zeytin Dalı Harekâtı gerçekleştiren Türkiye'ye karşı kullandığı silahları "Ya ABD ya da IŞİD karşıtı koalisyon ülkelerinden" edinmiş olduğuna işaret etti. Emekli Korgeneral Karakuş ise "NATO ülkelerinin PKK'ya verdiği destek yeni değil, 1984'ten beri sürüyor" diye konuştu.
1.02.2018 Gündem
Ölülerini almadan kaçıyorlar!
Ölülerini almadan kaçıyorlar! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde bulunan terör örgütü PKK/PYD’ye yönelik operasyonu, aralıksız sürüyor. ÖSO bünyesinde 1. Magavir Tugayı Komutanı Basri Süleyman yaptığı açıklamada " Ele geçirdiğimiz köylerde PYD geri çekiliyor. Araziler PYD ölüleri ile dolu, örgüt ölülerini almadan kaçıyor. Sivil kıyafetler giyerek kaçmaya çalışıyorlar" dedi.
28.01.2018 Gündem
Afrin'deki zırhlılarda dikkat çeken detay
Afrin'deki zırhlılarda dikkat çeken detay Türkiye’nin sınır hattında oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’na, yüz akımız ‘milli silahlar’ damga vurmaya devam ediyor. Roketsan tarafından geliştirilen ve askeri uzmanların “hayat kurtaran gömlek” olarak tanımladığı sistemde, zırhlı aracın etrafını saran kafes görünümlü ağ, düşmanın attığı roketatar mühimmatlarının erken patlayarak hasarın en aza indirilmesini sağlıyor.
25.01.2018 Gündem
Şehit Astsubay Musa’nın vasiyeti ağlattı
Şehit Astsubay Musa’nın vasiyeti ağlattı Zeytin Dalı Harekâtı şehidi Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan toprağa verildi. Devletin zirvesinin de katıldığı cenazede konuşan Erdoğan, “Şehidin vasiyeti yerine gelecek” dedi
24.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytin dalı harekâtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.