Zeynep Yılmaz

Zeynep Yılmaz

Son dakika zeynep yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 871 zeynep yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm zeynep yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular!
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular! Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile Miami’de buluştular. İskoçya’nın yeşil doğasında aile yürüyüşleri yapan çiftin bir sonraki durakaları dikkat çekti.
15.04.2024 Magazin
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın babaannesi tarihi kişilik çıktı!
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın babaannesi tarihi kişilik çıktı! Acun Ilıcalı'nın 13 yıl evli kaldığı eski eşi Zeynep Yılmaz'ın babaannesi Türkiye'nin tarihinde önemli bir yere sahip olduğu ortaya çıktı. Zeynep Yılmaz yaptığı paylaşımla duyurdu, takipçilerini şaşkına çevirdi.
31.10.2023 Magazin
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı!
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı! Oyuncu Gonca Vuslateri, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun bir aydır spor hocası Onur Gurur Özbek’le aşk yaşadığı iddia ediliyor.
5.10.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın mutlu günü! Kızı Leyla Ilıcalı mezun oldu...
Acun Ilıcalı'nın mutlu günü! Kızı Leyla Ilıcalı mezun oldu... 2003–2016 yılları arasında evli olan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz çiftinin18 yaşındaki kızları Leyla Ilıcalı liseden mezun oldu. Leyla Ilıcalı'nın mezuniyet törenine annesi Zeynep Yılmaz ile babası Acun Ilıcalı da katıldı.
22.06.2022 Magazin
Zeynep Yılmaz kızının son durumunu paylaştı!
Zeynep Yılmaz kızının son durumunu paylaştı! Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin'in içinde bulunduğu cip, dün Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda kontrolden çıktı. Ormana doğru sürüklenen araçta bulunanlar korku dolu anlar yaşadı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından kızının ve arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
16.01.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz paylaştı! İlk yorum Pınar Altuğ'dan geldi
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz paylaştı! İlk yorum Pınar Altuğ'dan geldi Sosyal medyayı aktif kullanan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz Instagram'dan kızı Yasemin ile paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Paylaşıma kısa sürede beğeni ve yorum yağarken Pınar Altuğ'un yorumu dikkatlerden kaçmadı.
3.01.2022 Magazin
Hem vücudu hem beyni etkiliyor
Hem vücudu hem beyni etkiliyor Genel popülasyona göre Türk kadınlarının daha erken menopoza girdiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Emine Zeynep Yılmaz, “Menopozun hem fiziksel hem psikolojik etkileri vardır. Ateş basması, gece terlemesi, uyku bozukluğu, saç ve deride değişiklikler, sindirim sistemi problemleri, gerginlik, depresif ruh hali görülebilir. Östrojen düzeyinde azalmayla bilişsel gerileme başlayabilir ve menopozun az bilinen semptomlarından biri olan beyin sisi veya bilinç bulanıklığı meydana gelebilir” dedi.
16.09.2021 Sağlık
Sezer İnanoğlu hakkında üç ay uzaklaştırma!
Sezer İnanoğlu hakkında üç ay uzaklaştırma! Yeşilçam'ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Zeynep Yılmaz, İnanoğlu’nun uyuşturucu kullanarak kendisini taciz ettiği ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
4.09.2021 Magazin
Rahim ağzı kanserinde erken teşhis için smear testi önemli
Rahim ağzı kanserinde erken teşhis için smear testi önemli Kadın Doğum Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Emine Zeynep Yılmaz, "Erken teşhis açısından birkaç saniyede tamamlanan smear testini cinsel hayatı başlayan tüm kadınların yaptırması hayat kurtarıcı. Kadınlarda kanser ölümlerinin en sık sebeplerinden rahim ağzı kanserleri yüzde 99 oranında HPV virüsü nedeniyle oluştuğu için mutlaka HPV aşısı ihmal edilmemeli." ifadelerini kullandı.
31.08.2021 Sağlık
Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla Ilıcalı'ya duygusal kutlama!
Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla Ilıcalı'ya duygusal kutlama! Kızlarına düşkünlüğü ile bilinen Acun Ilıcalı son olarak sosyal medya hesabından Zeynep Yılmaz ile evliliğinden olan kızı Leyla Ilıcalı’nın doğum gününü kutladı.
12.08.2021 Magazin
Acun Ilıcalı: Senin bakışlarını yerim
Acun Ilıcalı: Senin bakışlarını yerim Acun Ilıcalı, küçük kızı Yasemin'in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Dört çocuk babası Ilıcalı, gönderisine duygusal bir not düşmeyi de ihmal etmedi.
7.07.2021 Magazin
Zeynep Yılmaz'dan flaş iddia: 100 bin TL'yi eski eşim aldı!
Zeynep Yılmaz'dan flaş iddia: 100 bin TL'yi eski eşim aldı! Oyuncu Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Zeynep Yılmaz, kendisi hakkında 100 bin TL'lik icra takibi başlatan kayınvalidesi Aysel İnanoğlu, şoförü Erhan Ç. ve banka çalışanı Sezen A. hakkında suç duyurusunda bulundu.
28.04.2021 Magazin
İş adamı kızın boğup intihar etti!
İş adamı kızın boğup intihar etti! Bahçeşehir’de iş insanı Cüneyt Yılmaz, 14 yaşındaki kızı Zeynep Yılmaz’ı boğarak öldürdükten sonra silahla intihar etti. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Cüneyt Yılmaz’ın geride eşini suçladığı 6 sayfalık mektup bıraktığı belirtildi.
23.04.2021 Yaşam
İş dünyasını sarsan olay! 14 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti
İş dünyasını sarsan olay! 14 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti Bahçeşehir'de iş insanı Cüneyt Yılmaz, 14 yaşındaki kızı Zeynep Yılmaz'ı boğarak öldürdükten sonra silahla intihar etti. Yaklaşık 5 yıldır psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Yılmaz'ın bıraktığı mektupta ise eşini suçladığı öğrenildi.
22.04.2021 Yaşam
SPK'nın affetmedi! Patronlara ceza kesildi
SPK'nın affetmedi! Patronlara ceza kesildi Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine Sermaye Piyasası Kurulu yeni ceza uyguladı. Geçtiğimiz yıl verilen cezaya ilişkin aksiyon alınmaması nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanmasına karar verdi.
12.02.2021 Gündem
Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri davalık!
Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri davalık! Yeşilçam’da Sezercik adıyla tanınan bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri Zeynep Yılmaz ve Mehtap Meral Baykasoğlu mahkemelik oldu.
21.01.2021 Magazin
Depresyon karın ağrısına sebep oluyor
Depresyon karın ağrısına sebep oluyor Göbek altından leğen kemiğine dek uzanan bölgede hissedilen pelvik ağrıların sebeplerini anlatan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Zeynep Yılmaz, fiziksel tacize uğrama, depresyon ve uyku bozukluklarının pelvik ağrı sebebi olabileceğini söyledi.
6.11.2019 Sağlık
'Köfte dudaklı oldum iyice'
'Köfte dudaklı oldum iyice' Bülent Ersoy ve Fatih Ürek, önceki gün Günay Restaurant’ta sahne aldı. Muhteşem gecenin açılışını yapan Fatih Ürek, sevilen parçalarının yanı sıra söylediği hareketli parçalarla da mekanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Modacı Semih Doğruer imzalı kar beyaz güpür detaylı ihtişamlı sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Diva yine göz kamaştırdı.
4.11.2019 Magazin
Korkunç olay! Kendini, eşini ve kız çocuğunu yaktı
Korkunç olay! Kendini, eşini ve kız çocuğunu yaktı DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde cinnet getiren Can Yılmaz (35), kendisiyle birlikte eşi Güllü (30) kızı Zeynep Yılmaz'ı (12), benzin dökerek ateşe verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve vucutlarında yanıklar bulunan aileden, anne Güllü Yılmaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
17.10.2019 Yaşam
Deniz Çakır'ın yargılandığı davada yeni gelişme
Deniz Çakır'ın yargılandığı davada yeni gelişme Beşiktaş'taki bir kafede başıörtülü kadın müşterilere söylediği iddia edilen sözlerle, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla hakkında dava açılan oyuncu Deniz Çakır, hakim karşısına çıktı. Deniz Çakır savunmasında, "Müştekiler benim yaşayışımı, giyim tarzımı, masadaki neşeli kahkahalı halimi yargılar tarzda baktıkları için 'Burası Atatürk Türkiyesi niye her şeyime karışıyorsunuz. Burası Arabistan değil' şeklinde masamda arkadaşlara serzenişte bulundum. Müştekilere karşı böyle bir söz kullanmam mümkün değil" dedi. Müşteki avukatları ise Deniz Çakır'ın sanık kürsüsünde ifade vermediği ve avukatının yanında oturtulduğu gerekçesiyle, hakimin tarafsızlığının şüpheye düştüğünü belirterek reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme hakimi kararında, talebin değerlendirilmesi için dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verdi.
8.10.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Kayaalp'in nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Kayaalp'in nikah şahidi oldu Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Zeynep Yılmaz ile evlendi.
25.06.2019 Spor Magazin
Deniz Çakır'ın hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Deniz Çakır'ın hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu Oyuncu Deniz Çakır, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında açılan davada 8 Ekim'de hakim karşısına çıkacak.
3.05.2019 Magazin
Acun Ilıcalı kızı Leyla'yla rap yaptı
Acun Ilıcalı kızı Leyla'yla rap yaptı Rap şarkılara olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Acun Ilıcalı, kızı Leyla ile rap müziğinin efsane isimlerinden gösterilen Tupac'ın şarkısına düet yaptı
26.03.2019 Magazin
Kötü Kız dizisinin başrol oyuncuları
Kötü Kız dizisinin başrol oyuncuları Kanal D'nin "Kötü Kız" kod adlı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.
18.03.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.